Personalitati Dumitru Dragomir dezvăluie averile impresionante ale patronilor din fotbal: Dan Șucu e tare, dar nu de talia lui Gigi Becali

Data publicării:
foto pexels
foto pexels

Patronii din fotbal au averi impresionante. Majoritatea au pământ foarte scump. 



Dumitru Dragomir a vorbit despre averile fabuloase ale oamenilor care sunt sau au trecut prin fotbal, însă a mărturisit că niciunul nu se ridică la nivelul lui Gigi Becali. 

”Șucu (n.r. – Dan Șucu, patronul Rapidului) are zeci de hectare de pământ, de locuri de casă, lângă mine. Luat de la Gigi o parte, eu așa știu. Dar știu sigur că Șucu are niște pământ foarte scump.

Șucu este tare, dar nu este de talia lui Gigi Becali. Acum, dacă vinde ce are, Gigi ia peste un miliard de euro. Dacă mă pune pe mine să vând, eu îi vând de peste 1,2 miliarde”, a declarat Dragomir, la Maxprofețiile lui Mitică, conform fanatik. 

”Ăla de la Craiova, la fel. Are peste 3-4000 de hectare de pământ. Mihai Rotaru e tare, este mai tare decât mulţi de tot. Nu este peste Gigi Becali. Nu este nimeni peste el. Dar Rotaru are 4000 de hectare de pământ. Tare este şi Cristi Borcea. A intrat în afacere cu ‘One-ul’, peninsula asta. Şi are şi ăsta pământ. Neţoiu, Neluţu Varga, la ei nu mai ajungi. Nu îi mai ajungi din urmă. Au luat viteză mare. La fel şi Gheorghe Ştefan de la Piatra Neamţ. Viteză mare de tot. El face blocuri la Nisa, la Monaco, vile aici, blocuri aici. Are copii acolo, care construiesc. Primăriile îţi fac şi toate mărunţişurile dinainte. Utilităţile cum s-ar spune. Rotaru are cam 4000 de hectare, poate chiar mai mult. Borcea cu Neţoiu au 2000 de hectare şi munceau 5500 de hectare” a mai spus Dragomir. 

Irina Constantin | Categorie: Personalitati
Tagurile articolului: averi dragomir fotbal patroni




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel