UEFA Euro 2024 Edi Iordănescu, criticat după ce a spus că la EURO vom avea cel mult 2-3 ocazii pe meci. "Cine e el, Nostradamus?"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Selecţionerul Edi Iordănescu a spus, după meciul României cu Bulgaria, scor 0-0, că tricolorii trebuie să îşi fructifice ocaziile de gol, pentru că la EURO 2024 nu vor fi mai mult de 2-3 pe meci. Această declaraţie i-a adus lui Iordănescu mai multe critici. 



Ionel Ganea, fost jucător al naţionalei, marcator la EURO 2000 pentru România, a răbufnit la adresa lui Edi Iordănescu. 

"Rezultatul cu Liechtenstein a fost ruşinos. Dar poate e ceva pozitiv, poate vom învăţa ceva din asta. Atacanţii noştri au dezamăgit. Când nu ai realizări, ca atacant, e foarte grav. Un gol, o pasă decisivă, o acţiune bună… toate astea au lipsit. Eu l-aş fi luat şi pe Mitriţă la naţională, mie îmi place copilul. Are formă bună, are sclipiri, ştie să dea şi o pasă.

Dennis Man şi Drăguş ar fi oamenii noştri cei mai importanţi din atac. Edi Iordănescu nu avea voie să spună ce a zis, că la European nu vom avea mai mult de 2-3 ocazii într-un meci. Cine se crede el, Nostradamus? Nu ai voie să spui aşa ceva, jucătorii te aud!”, a declarat Ganea, pentru Sport pe Surse.

George Puşcaş crede că sunt lucruri bune şi în meciul cu Liechtenstein 

În al doilea meci test înaintea EURO 2024, România a remizat, scor 0-0, cu Liechtenstein, pe stadionul Steaua, în faţa a peste 20.000 de suporteri. 

"Nici noi nu ne aşteptam (la acest rezultat), pentru că ne dorim să marcăm. A fost un meci cu multe ocazii, s-au apărat, au dublat, au triplat. Am încercat să marcăm, dar astăzi nu a intrat, trebuie să continuăm pe drumul nostru. Sunt multe lucruri pozitive, cred că grupul ăsta a arătat unitate, suflet şi cred că de asta trebuie să ne agăţăm şi să mergem la EURO", a spus Puşcaş la Digi Sport.

El speră ca la EURO 2024, România să aibă parte de mai mult noroc.

"Cu siguranţă avem nevoie de mai multă concentrare în faţa porţii, de mai multe şanse, de mai mult noroc. Sunt sigur că vor veni alături de noi. În astfel de meciuri se poate întâmpla, am avut multe şuturi, dar nu a intrat mingea. Eu sper să avem mai multă şansă în meciurile de la EURO să avem norocul de partea noastră, să fim mai eficienţi. Uşor, uşor se simte emoţia, este un moment important pentru noi, pentru România, pentru familiile noastre. Sper să ajungem acolo şi să transformăm această presiune într-un lucru bun şi într-un lucru pozitiv pentru noi", a mai spus Puşcaş.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: UEFA Euro 2024




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?