UEFA Euro 2024 Edi Iordănescu nu are opţiuni. Daniel Pancu nu a putut spune niciun fotbalist de la U21 care să meargă la EURO 2024

Data publicării:
Foto DC Sport
Foto DC Sport

România a învins Armenia, în deplasare, în preliminariile Campionatului European U21, şi este pe locul 2 în grupa de calificare, la un punct în spatele liderului Elveţia. 



Viitorul, însă, nu pare să sune foarte bine. Asta pentru că Daniel Pancu, selecţionerul naţionalei U21, nu a putut nominaliza din echipa sa pentru naţionala mare decât un jucător pe care Edi Iordănescu a anunţat deja că nu îl va lua în calcul prea curând. 

"Nu sunt mulţi care să fie. Singurul ar fi fost Borza, care a fost convocat o dată dar nu a jucat, şi Louis Munteanu, care a şi jucat cu Belarus. La Borza a renunţat Edi, câ s-a întâmplat ce s-a întâmplat. E decizia lui legată de acest jucător. Eu le-am spus jucătorilor în pregătirea jocului că trebuie să fii pregătit în viaţă. Nu sunt multe soluţii la echipa mare, deci se pot accidenta doi jucători la echipa mare şi atunci să întrebe Edi de jucători de la tineret", a declarat Daniel Pancu la Digisport Special. 

Andrei Borza are uşa închisă la echipa naţională pentru moment. Anunţul a fost făcut chiar de Edi Iordănescu. 

"Borza, ca să aibă pretenții să vină la echipa națională, întâi trebuie să-și pună ordine în viață. Eu nu accept gesturi de genul respectiv. Eu nu voi accepta niciodată astfel de episoade de la echipa națională. Când pierzi, ai respect față de cei care te plătesc, față de suporteri. Înainte să ne uităm la partea fotbalistică, să-și pună ordine în viață!", a declarat Edi Iordănescu după amicalul cu Irlanda de Nord. 

Andrei Borza a făcut primele declaraţii după "escapada" de la Iaşi 

Fundaşul stânga legitimat la Rapid crede, însă, că are încă şanse să prindă lotul de EURO. 

"Îmi pare rău faţă de club, staff, conducere, colegi şi suporteri pentru ce s-a întâmplat acum o lună. Vreau să uit cât mai repede acel episod pentru că am făcut o greşeală. Mă voi gândi doar la prezent şi viitor. Înţeleg, nu ai voie să faci aşa ceva dacă vrei să vii la echipa naţională. Îmi pare nespus de rău şi faţă de selecţioner (n.r. - Edward Iordănescu). Eu acum vreau să muncesc şi să arăt tuturor că sunt cel mai bun. Până acum e cel mai mare regret al meu. Sunt la început de carieră, joc de doi ani la seniori. Mă vedeam foarte sus, dar a venit la timp acel episod, şi după ce am urcat, am coborât extrem de rapid. Îmi pare nespus de rău. Eu cred în mine şi în ce pot face. Dacă muncesc şi dau totul pe teren mereu, pot să ajung la EURO la vară", a spus fundaşul stânga.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: UEFA Euro 2024




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel