UEFA Euro 2024 Edi Iordănescu nu e surprins că naţionala a fost huiduită şi spune că şi Generaţia de Aur a păţit-o

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Naţionala României a remizat, scor 0-0, cu Bulgaria, într-un meci amical disputat pe stadionul Steaua, iar la final fanii tricolori i-au huiduit pe jucători. Selecţionerul Edi Iordănescu spune, însă, că nu e surprins. 



"Avem antecedente de acest fel şi de acum mulţi ani, inclusiv cu 'Generaţia de Aur', când la ultimele meciuri erau anumite nemulţumiri. Cum pot să fiu eu supărat pe un public care totuşi a venit marţi seara la acest meci să vadă echipa naţională, un public pretenţios, dar care în multe momente grele a fost alături de noi.

Cu siguranţă că am fi dorit să livrăm un alt fotbal şi un alt rezultat. Ne-am fi dorit să câştigăm, să ne creăm mai multe ocazii. Şi puteam să câştigăm pentru că am avut 2-3 ocazii mari de tot, plus un penalty ratat, dar mâine vom analiza şi vom gândi foarte atent paşii următori", a spus Edi Iordănescu după meci. 

România a ratat o lovitură de la 11 metri, dar jocul prestat nu a fost deloc pe placul suporterilor. Tricolorii au şansa să îşi spele păcatele în faţa fanilor vineri, tot pe stadionul Steaua, în meciul amical contra naţionalei din Liechtenstein. Acela va fi ultimul test înainte de EURO 2024. 

Radu Drăguşin spune că naţionala e pe trend ascendent 

"Atmosfera creşte, suntem pe un trend foarte bun, suntem din ce în ce mai legaţi între noi, relaţiile sunt foarte bune. Orice turneu este o ocazie să arătăm că suntem la cel mai înalt nivel. Sunt sigur că atât eu cât şi colegii mei vom profita de această ocazie şi nu o vom rata. Posesia a fost de partea noastră, dar din păcate nu am reuşit să fructificăm aceste ocazii pe care le-am avut. Noi avem un lot foarte valoros, când unul este indisponibil sau nu poate să joace, celălalt este pregătit să îi ia locul, şi asta s-a văzut foarte bine în această seară. Cred că toţi care am intrat pe teren am intrat foarte bine şi am făcut ceea ce a trebuit", a declarat Radu Drăguşin la final. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: UEFA Euro 2024




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?