Superliga Romaniei Florin Prunea îi face praf pe şefii lui Dinamo. "Amatorism total, nici la Liga III nu găseşti"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Dinamo Bucureşti s-a salvat in extremis de la retrogradare în acest sezon. A câştigat meciul din ultima etapă a playout-ului cu UTA Arad, scor 2-0, şi a ajuns la baraj graţie rezultatelor din celelalte meciuri. La baraj, a dat de Csikszereda, de care a trecut cu 2-0 pe Arena Naţională pentru ca apoi să remizeze în deplasare, scor 0-0. 



După ce Ionel Dănciulescu a cerut demisia lui Andrei Nicolescu, administratorul special al clubului, şi a antrenorului Zeljko Kopic, a venit rândul lui Florin Prunea să îi critice pe cei din conducerea clubului, după ce s-a vorbit de aducerea lui Costel Orac sau a lui Vlad Munteanu pe funcţia de director sportiv. 

"Mie îmi lasă impresia Andrei Nicolescu că îi place să fie în faţă tot timpul, de aceea nu va aduce pe cineva care să îl muncească. Dinamo are nevoie de oameni care să întărească clubul pe toate palierele, pentru că acest club nu există. Scârţâie peste tot, mai are puţin şi explodează. Vedem ce se întâmplă şi zilele astea (n.r. cazul Nicu Grameni - VEZI AICI). Doamne fereşte, e o chestiune particulară a unui angajat. Dar acolo s-au întâmplat atât de multe lucruri negative, a fost atât de mult amatorism în ultimul an, că nici la un club de Liga III nu găseşti. Vorbim de Dinamo Bucureşti, club cu mii de suporteri, care nu mai suportă să vadă clubul ăsta că merge în direcţia asta. Că e clar că e o direcţie care nu poate să ducă decât într-o fundătură. Ar fi bine să acţioneze Andrei Nicolescu, dar eu cred că nu va acţiona. 

Toată stima pentru Costel Orac, dar mi s-a părut jenant să îl cheme să îl pună director sportiv. Vine la meciuri, etc, dar stă liniştit la el în Chiajna. Apoi, Vlad Munteanu, s-a discutat şi cu el. El nu e conducător. El e angajat în cadrul FRF, dar se ocupă de organizare. Hoteluri, cazări, convocări de jucători, discuţii cu managerii operaţionali de la celelalte federaţii. Dar nu are calitate de conducător de club. Sigur, poate fi, dar nu este momentan. El este un angajat al FRF", a declarat Florin Prunea la Prosport Live. 

Andrei Nicolescu dă detalii despre viitorul lui Dennis Politic

"Dennis are contract cu Dinamo, a fost o promisiune și a reușit cumva să confirme.

Sperăm ca la anul să devină acel jucător decisiv pe care nu l-am avut anul ăsta și, evident, așa cum i-am spus și lui, suntem dispuși să ne așezăm la masă și să negociem anumite detalii”, a declarat Andrei Nicolescu, la „Totul despre Dinamo”.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?