Turnee WTA Gabi Ruse, învinsă în primul tur în turneul Challenger din Antalya. Irina Begu joacă joi, în cadrul aceleiași competiții

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Elena Gabriela Ruse a fost învinsă, într-un meci echilibrat, de jucătoarea poloneză Katarzyna Kawa, în primul tur al competiției WTA 125 de la Antalya. La Challenger-ul din Turcia mai participă și Irina Begu, revenită după șapte luni de absență din circuit.



Gabi Ruse încearcă să revină în vârful clasamentului

Jucătoarea română de tenis Gabriela Ruse (170 WTA) a fost învinsă de poloneza Katarzyna Kawa (190 WTA), în trei seturi intens disputate, scor 3-6 7-6(6) 6-2, miercuri, în prima rundă a turneului WTA 125 de la Antalya (Turcia), competiție dotată cu premii totale de 115.000 de dolari, notează Agerpres.

Ruse (26 ani) venită din calificări, s-a înclinat după aproape trei ore de joc (2 h 46 min) în fața jucătoarei poloneze.

Gabriela Ruse a ratat două mingi de meci în tie-break-ul actului secund, scor 6-4 în favoarea sa, însă apoi a pierdut patru puncte consecutive și totodată, setul.

Românca se impusese în prima sa confruntare cu Kawa (31 ani), în 2019, în ultimul tur al calificărilor la Wimbledon, cu 7-5 6-1. Aceasta s-a ales cu un cec de 1.250 de dolari și 7 puncte WTA.

În primul tur din competiția de dublu, Andreea Mitu și slovena Veronika Erjavec au fost învinse de italiencele Angelica Moratelli/Camilla Rosatello, favoritele numărul trei, cu 6-4 4-6 10-8.

De asemenea, la turneul Challenger feminin din Antalya mai participă și Irina Begu (126 WTA). Românca revine în competițiile oficiale, după mai bine de șapte luni de absență. Aceasta a învins-o în primul tur pe Sinja Kraus (180 WTA), următoarea partidă fiind programată pe 28 martie, unde urmează să întâlnească o jucătoare aflată în primele 500 tenismene ale lumii, respectiv pe croata Tara Wurth (22 ani).

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Turnee WTA




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel