Turnee WTA Gabi Ruse, învinsă în primul tur în turneul Challenger din Antalya. Irina Begu joacă joi, în cadrul aceleiași competiții

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Elena Gabriela Ruse a fost învinsă, într-un meci echilibrat, de jucătoarea poloneză Katarzyna Kawa, în primul tur al competiției WTA 125 de la Antalya. La Challenger-ul din Turcia mai participă și Irina Begu, revenită după șapte luni de absență din circuit.Gabi Ruse încearcă să revină în vârful clasamentului

Jucătoarea română de tenis Gabriela Ruse (170 WTA) a fost învinsă de poloneza Katarzyna Kawa (190 WTA), în trei seturi intens disputate, scor 3-6 7-6(6) 6-2, miercuri, în prima rundă a turneului WTA 125 de la Antalya (Turcia), competiție dotată cu premii totale de 115.000 de dolari, notează Agerpres.

Ruse (26 ani) venită din calificări, s-a înclinat după aproape trei ore de joc (2 h 46 min) în fața jucătoarei poloneze.

Gabriela Ruse a ratat două mingi de meci în tie-break-ul actului secund, scor 6-4 în favoarea sa, însă apoi a pierdut patru puncte consecutive și totodată, setul.

Românca se impusese în prima sa confruntare cu Kawa (31 ani), în 2019, în ultimul tur al calificărilor la Wimbledon, cu 7-5 6-1. Aceasta s-a ales cu un cec de 1.250 de dolari și 7 puncte WTA.

În primul tur din competiția de dublu, Andreea Mitu și slovena Veronika Erjavec au fost învinse de italiencele Angelica Moratelli/Camilla Rosatello, favoritele numărul trei, cu 6-4 4-6 10-8.

De asemenea, la turneul Challenger feminin din Antalya mai participă și Irina Begu (126 WTA). Românca revine în competițiile oficiale, după mai bine de șapte luni de absență. Aceasta a învins-o în primul tur pe Sinja Kraus (180 WTA), următoarea partidă fiind programată pe 28 martie, unde urmează să întâlnească o jucătoare aflată în primele 500 tenismene ale lumii, respectiv pe croata Tara Wurth (22 ani).

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Turnee WTA
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel