Turnee WTA Gabriela Lee reușește o nouă calificare pe tabloul principal al unui turneu WTA. Ce adversară va avea românca

Data publicării:
Photo by Mario Gogh on Unsplash
Photo by Mario Gogh on Unsplash

Tenismena Română Gabriela Lee s-a calificat pe tabloul principal al turneului WTA 125 Oleiras Ladies Open.



Turneul din Portugalia, competiție la care trebuia să evolueze și Halep

Jucătoarea română de tenis Gabriela Lee a reușit să acceadă, luni, pe tabloul principal de simplu al turneului WTA 125 de la Oeiras (Portugalia), dotat cu premii totale de 142.608 euro, după ce a învins-o pe cehoaica Anna Siskova cu 6-1 3-6 6-1, în ultimul tur al calificărilor.

Lee (28 ani, 296 WTA) a avut nevoie de aproape două ore de joc (1 h 58 min) pentru a obţine victoria în faţa unei adversare de 22 de ani, care ocupă locul 372 în lume.

Gabriela Lee (fostă Talabă) a trecut în primul tur preliminar de portugheza de origine română Amalia Suciu (16 ani), cu 6-1 6-1.

Lee, care și-a asigurat un cec de 1.400 de euro și 7 puncte WTA, va juca în primul tur contra filipinezei Alexandra Eala (18 ani, 169 WTA), scrie Agerpres.

Simona Halep acceptase un wild-card pentru a participa la competiția pe zgură din cadrul turneului de la Oeiras, Portugalia, dar a anunțat, mai apoi, că are nevoie de mai mult timp pentru a se antrena. Turneul care se desfășoară în perioada 15-21 aprilie nu a mai fost organizat din anul 2014, ultima ediție fiind câștigată de Carla Suarez Navarro, jucătoare retrasă din activitatea sportivă.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Turnee WTA




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel