UEFA Euro 2024 Generaţia de Suflet s-a născut în ... Andorra. Nicolae Stanciu a dezvăluit ce şi-au promis tricolorii la startul preliminariilor

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

România a fost eliminată de la EURO 2024, scor 0-3, de Olanda, în faza optimilor de finală. Tricolorii spun, însă, că "Generaţia de suflet" nu s-a născut în Germania, în vara anului 2024, ci la începutul preliminariilor, în Andorra. ”Toată lumea își dorea să ajungem în sferturi. Prea multe nu ar fi de zis. Am început bine, iar după gol au controlat jocul. Nu e normal să lăsăm spații. Olanda este o echipă puternică cu jucători buni. Ele își pot reveni în fazele eliminatorii. Sunt mândru de colegii mei. 

Am făcut ceea ce am vorbit în dimineața meciului în Andorra. Am stabilit că ieșim după fiecare meci fără regrete. Astăzi am strâns mâna și adversarului. Au fost mai buni decât noi. Ne-am privit în ochi în vestiar. Am făcut o treabă bună. Au trecut 24 de ani de când am ieșit dintr-o grupă. Sunt mândru de băieți și de echipă. Sunt mândru că sunt român. 

Fanii ne-am motivat. Sper să fie mândri de noi. Pentru ei am jucat. Suntem conștienți că ceea ce va urma va fi și mai dificil. La anul vor fi preliminarii și cred că eu grupul are tot ce îi trebuie pentru a se califica la Mondial.”, a declarat Nicolae Stanciu, la PRO TV.

Răzvan Marin: Suntem dezamăgiţi şi supăraţi 

"Suntem dezamăgiţi şi supăraţi că nu am reuşit să trecem mai departe, dar cred că am ieşit cu capul sus din acest turneu. Doar că dacă vrem să facem lucruri foarte bune, să ne batem cu o echipă precum Olanda, trebuie să muncim şi mai mult. Ne doream foarte mult şi chiar eram încrezător că totuşi putem trece mai departe. Însă Olanda a fost echipa mai puternică azi şi a reuşit să câştige", a afirmat Marin la postul Pro Arena.

"Primele 20 de minute, până a venit golul, cred că am controlat meciul. Am avut şi ocazii, dominam, însă ştim că Olanda este o echipă foarte puternică şi a venit acel gol, apoi şi accidentarea lui Vasile... lucruri care au schimbat tot. Fanii au fost extraordinari, le mulţumim din tot sufletul pentru că am simţit susţinerea lor şi pe stadion, şi în afara lui. Îmi pare rău că nu am reuşit să îi bucurăm şi în această seară", a menţionat mijlocaşul.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: UEFA Euro 2024
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel