UEFA Euro 2024 Georgia va juca pentru prima oară la Campionatul European. Naţionala lui Kvaratskhelia a eliminat Grecia în playoff

Data publicării:
Foto Freepik
Foto Freepik

Georgia merge pentru prima dată la Campionatul European. 



Naţionala de fotbal a Georgiei s-a calificat în premieră la un Campionat European, după ce a învins selecţionata Greciei cu 4-2, la loviturile de departajare, marţi seara, la Tbilisi, într-un play-off pentru EURO 2024.

Echipa antrenată de francezul Willy Sagnol va evolua în Grupa F la turneul final din Germania (14 iunie-14 iulie), alături de Portugalia, Turcia şi Cehia.

Cele două echipe nu au reuşit să marcheze în timpul regulamentar sau prelungiri (0-0), astfel că totul s-a decis la loviturile de departajare, unde pentru gazde au transformat Ghiorghi Kocioraşvili, Zuriko Davitaşvili, Laşa Dvali şi Nika Kvekveskiri, în timp ce pentru greci au înscris Georgios Masouras şi Andreas Bouchalakis.

Georges Mikautadze a ratat de la georgieni (pe lângă), iar Tasos Bakasetas (apărat de Ghiorghi Mamardaşvili) şi Georgios Giakoumakis (pe lângă), de la greci, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: UEFA Euro 2024




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel