Superliga Romaniei Gigi Becali a fost interzis pe stadioanele din România pentru jumătate de an

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Gigi Becali a fost interzis pe stadioanele din România timp de jumătate de an, după comentariile făcute la adresa arbitrului Cristina Trandafir, arbitru VAR la meciul FCSB - FC Botoşani, din sezonul regulat. 



"Admite sesizarea În temeiul art. 12, 14 Bis și 15 raportat la art. 54/1 din RD, pârâtul Becali George se sancționează cu Avertisment și penalitate de 10.000 lei, iar Clubul FC FCSB SA cu penalitate sportivă de 5000 lei.

În temeiul art. 12, 14 Bis și 15 raportat la art. 60 Bis al. 1 - 2a din RD al FRF, pârâtul Becali George se sancționează cu Avertisment și penalitate de 10.000 lei.

În temeiul art. 52/2/b din RD, pârâtul Becali George se sancționează cu suspendare 6 (șase) luni și penalitate de 50.000 lei. În conformitate cu prevederile art. 45/1 din RD al FRF, pârâtul Becali George va executa sancțiunea pentru abaterea disciplinară cea mai gravă prevăzută de art. 52/2/b din RD, suspendare 6 (șase) luni și penalitate de 50.000 lei.

În temeiul art. 54/1 din RD, clubul FC FCSB SA va executa penalitatea sportivă de 5000 lei", transmite FRF. 

La finalul meciului FCSB - FC Botoşani, scor 3-2, Gigi Becali a avut un derapaj sexist la adresa Cristinei Trandafir, arbitru VAR. Totul a plecat de la eliminarea lui Darius Olaru în acel meci. 

"De vină a fost femeia de la VAR. Nici pe ea nu sunt supărat, că e sora mea, se împărtăşeşte în biserică. Nu sunt supărat pe oamenii cu care mă împărtăşesc. Numai că îi dau un sfat. Vrea să îi împlinească Dumnezeu dorinţele pe care şi le pune în biserică? Să se lase de arbitraj. Sau să se ducă la femei. Să nu mai arbitreze ea bărbaţi. Şi îi va ajuta Dumnezeu dorinţele. Că ştie ea la ce mă refer. Că vine la biserică la noi. Cum să mai apară ea acum acolo? 

A greşit şi ea, numai că a greşit de două ori. La Nana, spre exemplu. Ce înseamnă roşu? Înseamnă mingea în control. Unde a fost mingea în control? Era mingea la Nana. Numai că el a dat lumânare. Când avea ăla de la Botoşani mingea în control? Deci mingea în control nu era, nu avea cum să fie roşu. Săracul arbitrul a arbitrat bine. Dar vine o femeie şi spune roşu. Bă, aţi înnebunit la cap? Lasă, mă, femeile la femei, bărbaţii la bărbaţi. O luăm razna cu toţii. Cum să vină femeia peste bărbat să ia decizii? Asta e lupta la jocuri. O arbitrează bărbaţii, nebunilor", a declarat atunci Gigi Becali. 

CITEŞTE MAI MULTE AICI

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?