UEFA Euro 2024 Giovanni Costantino le ţine pumnii tricolorilor la EURO 2024. Ce nu trebuie să se întâmple dacă România pierde cu Ucraina

Data publicării:
Sursa: Agerpres
EXCLUSIV
Sursa: Agerpres

România debutează la EURO 2024 cu Ucraina, pe 17 iunie, în primul meci al Grupei E.România s-a calificat la EURO 2024 din postura de câştigătoare a grupei preliminariilor, neînvinsă şi cu doar 5 goluri primite. La turneul final va da în faza grupelor de Ucraina, Belgia şi Slovacia. 

CITEŞTE ŞI FRF a făcut analiza adversarilor României la EURO 2024

"România se întoarce în competiţii internaţionale după câţiva ani. Cred că dacă încep bine, vor putea folosi entuziasmul pentru a se califica în optimile de finală, chiar dacă nu le va fi uşor. 

Pentru România, calificarea în optimi ar fi un rezultat excelent. Singurul lucru la care sper este ca, dacă primul rezultat nu va fi unul bun, ca media, presa, să nu înceapă să lovească în jucători, în echipă, pentru că mai sunt meciuri, se mai pot întâmpla lucruri. Doar cu 3 puncte te poţi califica de pe locul 3. Totul e deschis până în ultimul meci", a declarat Giovanni Costantino în exclusivitate pentru DC Sport. 

Costel Gâlcă crede că meciul cu Ucraina e cel mai important 

"Este foarte important să nu pierdem cu Ucraina pentru a avea şanse să mergem mai departe de grupe. Grupa este una destul de bună pentru noi, exceptând Belgia, care este clar favorită la calificare. Însă, în rest, este o grupă destul de bună pentru naţionala României. Nu ştiu câte puncte putem face, dar important e să facem punctele necesare să ne calificăm în faza următoare. Acum depinde şi de jucători, de ambiţia lor, de motivaţia lor... şi eu sper că toţi vor dori să demonstreze la acest Campionat European. Cel mai greu meci din grupă este primul, după cum am spus. Dacă am câştiga cu Ucraina ar fi extraordinar pentru că am avea mult mai mult şanse ulterior", a spus actualul tehnician al Universităţii Craiova, conform Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: UEFA Euro 2024
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel