Fotbal Feminin Iuliana Demetrescu, arbitru central la o semifinală de Champions League

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Arbitra română va conduce de la centru o semifinală din Liga Campionilor, la fotbal feminin.



Rol important pentru Iuliana Demetrescu

Arbitra română Iuliana Demetrescu va conduce de la centru o semifinală din Liga Campionilor la fotbal feminin, dintre Chelsea și FC Barcelona, care se va disputa sâmbătă, la Londra, a anunțat FRF.

„O brigadă din România va conduce returul uneia dintre semifinalele UEFA Women's Champions League. Iuliana Demetrescu se va afla la centru la partida Chelsea - Barcelona, programată sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 19:30, pe Stamford Bridge”, au transmis reprezentanții FRF.

Din brigadă mai fac parte arbitrele asistente Mihaela țepușă și Roxana Ivanov, în timp ce al patrulea oficial va fi Frida Klarlund, din Danemarca. În camera VAR se vor afla Ovidiu Hațegan și Cătălin Popa.

În manșa tur a semifinalei Ligii Campionilor la fotbal feminin, disputată la Barcelona, Chelsea a câștigat cu 1-0. FC Barcelona, deținătoarea trofeului, nu mai pierduse un meci pe teren propriu din 2019 și, pentru prima dată din martie 2016, nu a reușit să înscrie pe teren propriu într-un meci de Liga Campionilor, potrivit Agerpres.

În cealaltă semifinală, programată duminică, 28 aprilie, se întâlnesc, la Paris, PSG și Lyon, după meciul finalizat cu scorul de 2-3 în tur.

Finala va avea loc pe data de 25 mai, la Bilbao.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal Feminin





DC Media Group Audience
pixel