Superliga Romaniei Juricic şi Konoplyanka vor pleca de la CFR Cluj. Patronul Neluţu Varga a făcut anunţul

Data publicării:
Facebook CFR Cluj
Facebook CFR Cluj

Patronul CFR Cluj, Neluţu Varga, a anunţat că fotbaliştii Luka Juricic şi Yevghen Konoplyanka vor pleca de la echipă în iarnă. "La capitolul plecări, pot să vă spun trei jucători de care ne vom despărți.

Unul este Konoplyanka, o uriașă dezamăgire. A fost pariul meu, din păcate, însă l-am pierdut. Nu se poate ca înainte de fiecare meci oficial, când antrenorul te bagă, cu o zi înainte să-l anunți că te doare piciorul, că te înțeapă nu știu ce. 

Probabil nu mai are chef de fotbal, dar nu mai contează, e subiect închis. Ne vom despărți de Konoplaynka la iarnă. 

Un alt jucător care nu a dat satisfacție este Juricic. La fel, un fotbalist în care eu am crezut.

Din păcate, n-a reușit să se adapteze, nu reușește să marcheze. Nu a fost ceea ce ne-am dorit și ne vom despărți de el la iarnă. Al treilea este Bălgrădean cu care vom rezilia în această iarnă.

Probabil vor mai pleca doi-trei fotbaliști, dar momentan nu pot să vă spun nimic. Staff-ul va lua decizia finală după ce se termină aceste meciuri.

Pauza este foarte scurtă, ne vom întoarce foarte rapid să jucăm, dar cei trei despre care v-am spus sunt subiect închis. Nu îi veți mai vedea începând din noul an la CFR Cluj", a declarat Neluţu Varga, patronul CFR Cluj, la finalul meciului cu FCSB, încheiat 1-1, potrivit Fanatik

CITEŞTE ŞI Emil Grădinescu i-a făcut "găinari" pe arbitrii meciului CFR Cluj - FCSB. După meci, a continuat criticile: "E ca şi cum am primi un scuipat în ochi"

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel