UEFA Euro 2024 Jurnaliştii britanici au spus cum se va termina România - Olanda la EURO 2024

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

România întâlneşte Olanda în optimile EURO 2024, marţi, 2 iulie, de la ora 19:00, la Munchen. "România a depășit deja așteptările prin calificarea în rundele eliminatorii, iar acum ar trebui să aibă și încrederea suficientă pentru a ajunge în fazele avansate ale competiției. 

Faptul că au surclasat Ucraina în primul meci le-a dat aripi, apoi au pierdut cu Belgia și și-au asigurat calificarea cu o remiză care i-a avantajat atât pe ei, cât și pe Slovacia.

Două echipe care au dificultăți în a marca goluri ne-ar putea oferi o noapte lungă la Munchen. Posibil ca acesta să fie duelul din optimi care are cele mai multe șanse să producă o surpriză. România va câștiga la penalty-uri", este pronosticul celor de la The Standard

Portarul Florin Niţă este pregătit de penalty-uri 

Florin Niţă, portarul titular al naţionalei României la EURO 2024, spune că s-a pregătit şi pentru eventuale lovituri de departajare în meciul din optimile de finală cu Olanda. 

"Ca şi celelalte meciuri, acesta este destul de greu. Dar, dacă vom respecta ce ni se transmite de la mister, vom fi conectaţi şi vom lua deciziile bune, sper să rămânem uniţi şi îmi doresc să reuşim să facem o surpriză. Eu încerc să mă bucur de fiecare moment, fiecare clipă petrecută aici alături de această echipă, această familie. Sunt foarte fericit că în aceste zile, împreună cu echipa aceasta minunată, am scris istorie. Dar ne dorim să nu ne oprim aici şi sper ca după acest meci să fie o bucurie mult mai mare decât până acum. 

Pentru mine, echipa naţională este vârful carierei. Înseamnă enorm de mult, sunt foarte fericit aici. 

Trebuie să fim ca un zid galben, să fim uniţi. Dacă vom fi aşa, vom reuşi", a declarat Florin Niţă la conferinţa de presă. 

Niţă, pregătit de penalty-uri

"Pregătit sunt tot timpul, dar cu siguranţă îmi doresc să nu ajungem acolo. Am încredere în echipă şi nu aş vrea să ajungem acolo. Îmi doresc să câştigăm, să tranşăm meciul în cele 90 de minute. Au o echipă destul de bună, cu jucători în Anglia, Spania, Germania. Sunt o forţă pe care nu cred că putem să o egalăm. Dar prin unitatea şi determinarea pe care trebuie să o avem, cred că o să compensăm", mai spus Florin Niţă. 

România va juca împotriva Olandei marţi, 2 iulie, de la ora 19:00, în optimile de finală ale EURO2024, la Munchen. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: UEFA Euro 2024
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel