Turnee WTA Kim Clijsters o apără pe Simona Halep, după înţepăturile lui Caroline Wozniacki

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Daneza Caroline Wozniacki a înţepat-o pe Simona Halep după revenirea pe teren şi a spus că nu i se pare normal ca o jucătoare care a fost suspendată pentru dopaj să primească wild card-uri la turnee de top. Kim Clijsters, fostă jucătoare de top, îi ia apărarea Simonei. 



"Aceasta nu este o critică îndreptată către Simona, ci către cineva care a trișat intenționat, a fost testat pozitiv pentru un produs interzis... Înțeleg că turneele vor vedete, iar aceasta este părerea mea personală, nu cred că acești oameni ar trebui să beneficieze de invitații” a declarat Wozniacki. 

Daneza a continuat explicația, spunând: "Când vrem să revenim, chiar și după ce a fost greșeală, după cum am înțeles, trebuie să o luăm din nou de la bază. Suspendarea Simonei a fost redusă, nu a fost anulată”. 

Simona Halep i-a transmis un mesaj scurt danezei la revenirea în România, după eliminarea de la WTA Miami. 

"Nici nu m-am mai gândit la acest subiect. Pot să repet ce am mai zis. Ar fi bine să citească decizia TAS mai bine. Iar dacă nu înțelege, să i se traducă”, a declarat Simona Halep pe aeroportul Otopeni. 

Kim Clijsters, fostă jucătoare australiană de top, îi ia apărarea Simonei Halep în acest "duel". 

"Dacă cineva este testat pozitiv pentru că a luat ceva ca să devină o sportivă mai bună, atunci sunt sută la sută de acord cu Caroline. Dar situația lui Halep este complet diferită. Ea a fost testată pozitiv fără să știe că are acea substanță. Să ne aducem aminte ce a spus despre Sharapova în trecut.

Asta arată viziunea ei asupra dopajului. În mintea lui Halep, ea nu a trișat și eu cred asta,” a spus Kim Clijsters în podcastul găzduit de Andy Roddick. 

Simona Halep a revenit în circuitul WTA după ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a decis să îi reducă suspendarea pentru dopaj de la 4 ani, cât dictase ITIA iniţial, la doar 9 luni. 

CITEŞTE ŞI Simona Halep e conştientă că are şanse minime să ajungă la Jocurile Olimpice. "Trebuie să fiu foarte profesionistă"

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Turnee WTA




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel