Turnee WTA Konstantin Koltsov, iubitul Arynei Sabalenka, s-ar fi sinucis. Cauza morţii, dezvăluită

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Iubitul Arynei Sabalanka, numărul 2 WTA, a murit în noaptea de luni spre marţi, chiar înainte de debutul jucătoarei din Belarus la Miami Open. 



Conform poliţiei americane, cea mai probabilă cauză a morţii lui Konstantin Koltov este sinuciderea. Purtătorul de cuvânt al poliţiei, Argemis Colome, a transmis că agenţii au fost trimişi la un hotel din Miami Beach pentru că "un bărbat a sărit de pe balcon. Niciun act criminal nu este suspectat". 

Aryna Sabalenka nu a făcut până la această oră nicio declaraţie, însă conform presei ea nu se va retrage de la Miami Open. Bielorusa ar fi decis, cu toate astea, să nu participe la nicio conferinţă de presă de după meciuri. În turul secund, unde este calificată direct, Aryna Sabalenka o va întâlni pe Paula Badosa, care a învins-o în primul tur pe Simona Halep, conform Agerpres. 

În cariera sa, hocheistul belarus a jucat în liga profesionistă nord-americană (NHL), la echipa Pittsburgh Penguins. Cu naţionala Belarusului, el a fost prezent la două Jocuri Olimpice, la Salt Lake City în 2002 şi Vancouver în 2010, şi la nouă ediţii ale Campionatelor Mondiale.

Konstantin Kolţov a avut trei copii cu soţia sa, Iulia, de care a divorţat în 2020 înainte de a începe o relaţie cu Arina Sabalenka, scrie Agerpres.

Koltov era antrenorul lui Salavat Yulaev, echipă de hochei din Rusia. 

„Cu mare regret vă informăm că antrenorul nostru, Konstantin Koltsov, a încetat din viață. El a fost o persoană puternică și veselă, a fost iubit și respectat de jucători, colegi și fani. Konstantin și-a scris pentru totdeauna numele în istoria clubului nostru”, au scris cei de la clubul antrenat de bielorus.

Totodată, Federația de Hochei din Belarus a realizat o postare prin care confirmă tristul eveniment, menționând că decesul lui Koltsov a survenit brusc. 

Sabalenka a cunoscut alte momente nefaste după pierderea tatălui său în urmă cu cinci ani, acesta fiind persoana care a îndreptat-o spre sportul pe care îl practică și, totodată, cel cu care avea o relație foarte strânsă.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Turnee WTA




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel