UEFA Euro 2024 Lamine Yamal l-a impresionat pe Marius Lăcătus, dar golul unui „tricolor” i-a plăcut mai mult

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Jucătorul în vârstă de doar 16 ani a impresionat întreaga lume cu execuția sa din meciul Spania - Franța, scor 2-1, din semifinalele Campionatului European de fotbal din Germania.Meciul din semifinalele Campionatului European de fotbal din Germania, dintre Spania și Franța, s-a încheiat cu o victorie a spaniolilor, care au fost conduși în partidă, 1-0. Cele două formații s-au întâlnit marți seara, pe stadionul Allianz Arena din Munchen.

Echipa națională a Spaniei s-a calificat în finala EURO 2024 după ce a învins selecționata Franței cu scorul de 2-1. Jucătorul în vârstă de 16 ani, Lamine Yamal, a înscris un gol „de pus în ramă” pentru spanioli, în minutul 21.

Reușita lui Yamal l-a impresionat pe Marius Lăcătuș, care crede, însă, că golul marcat de Nicolae Stanciu în meciul împotriva selecționatei Ucrainei a fost mai frumos.

„Stanciu a avut o execuție mai frumoasă decât cea a lui Yamal”

„O repriză foarte bună. Este important că am văzut goluri, iar jocul a fost unul cursiv. Sperăm să mai vedem reușite. Golul lui Lamine Yamal este de pus în ramă, superb.

În anumite momente ale jocului, trebuie să recurgă la astfel de execuții, atunci când echipa are nevoie. Stanciu a avut o execuție similară cu Ucraina, poate chiar mai frumoasă decât cea a lui Yamal. Voi merge pe mâna lui Stanciu totuși.

Sunt jucători obișnuiți cu presiunea, performanța. Echipele la care joacă impun acest lucru, tocmai din acest motiv prestațiile tinerilor la acest turneu final sunt dintre cele mai bune.

E greu de spus dacă Yamal este un viitor Balon de Aur. Să nu ajungă în situația în care să aibă probleme medicale, însă are toate opțiunile pentru acest lucru”, a declarat Marius Lăcătuș, potrivit gsp.ro.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: UEFA Euro 2024
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel