UEFA Euro 2024 Marcel Ciolacu, convins că un tricolor care nu a jucat cu Belgia va marca în poarta Slovaciei

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Marcel Ciolacu, prim-ministrul României, merge la meciul României cu Slovacia, de la EURO 2024. Prim-ministrul a prezis scorul, dar a spus şi cine va marca unul dintre golurile României.

"Batem cu 2-0 și eu zic că va fi băgat astăzi Florinel Coman și va marca”, a declarat Marcel Ciolacu pentru GSP

Ulterior, pe pagina sa de Facebook, Marcel Ciolacu a venit cu încă un mesaj pentru tricolori. "Succes, băieți! Astăzi ne calificăm!", a scris premierul. 

Suporterii au votat. Ce rezultat obţine România cu Slovacia la EURO 2024

Tricolorii au învins Ucraina cu 3-0 în primul meci din faza grupelor şi au pierdut contra Belgiei, scor 0-2, în cel de-al doilea. Acum, tricolorii mai au nevoie de un punct pentru a-şi securiza calificarea în optimile de finală. 

DCSport.ro i-a rugat pe suporterii naţionalei să voteze într-un sondaj ce rezultat cred ei că vor obţine tricolorii în meciul de miercuri seară. 

Astfel, 58% dintre ei au spus că România va câştiga meciul cu Slovacia, ceea ce ar putea însemna, în funcţie şi de jocul rezultatelor, că tricolorii ar putea termina grupa pe locul 1. 27,2% au votat pentru un rezultat de egalitate, adică minimul necesar pentru calificarea în optimi. Doar 14,8% dintre cei care au răspuns sondajului DCSport.ro cred că România va pierde contra Slovaciei. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: UEFA Euro 2024
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel