UEFA Euro 2024 Marcel Puşcaş prezice finala EURO 2024. "E singura echipă constantă"

Data publicării:
Facebook UEFA
Facebook UEFA

Se ştiu semifinalele EURO 2024, iar Marcel Puşcaş, fost oficial al FC U Craiova 1948, prezice meciul care va închide turneul final. "Franța și Olanda nu și-au câstigat grupa la Euro dovedind că sunt vulnerabile. Anglia a avut mici probleme.

Spania este singura echipă constantă. Cu un joc plăcut, merită finala. Merg pe o finală meritată Spania-Anglia", a scris Marcel Puşcaş pe Facebook.

Spania - Franţa şi Anglia - Olanda sunt cele două semifinale de la EURO 2024, astfel că nu există nicio surpriză în această fază a competiţiei. Elveţia şi Turcia au fost trimise acasă sâmbătă seară, de Anglia, respectiv Olanda, după două partide în care au opus o rezistenţă fantastică. 

Elveţia a fost învinsă de Anglia la loviturile de departajare. Manuel Akanji a fost singurul jucător care a ratat de la punctul cu VAR, după ce în timpul regulamentar scorul a fost egal, 1-1. 

Olanda s-a calificat în semifinale după ce a învins Turcia în 90 de minute, cu scorul de 2-1. Turcii au deschis scorul şi au fost mai periculoşi, având şi o bară, însă Olanda a revenit în doar şase minute şi a întors scorul. Batavii vor înfrunta Anglia pentru un loc în finală, iar meciul se anunţă unul închis, ambele echipe părând, pe alocuri, mai interesate să nu piardă decât să câştige. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: UEFA Euro 2024
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel