UEFA Euro 2024 Marius Marin, "Toni Kroos" de România. 94% acurateţe a paselor

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

România a învins Ucraina cu 3-0 la EURO 2024. Nicolae Stanciu, Denis Drăguş şi Răzvan Marin au marcat, dar un rol important l-a avut şi mijlocaşul Marius Marin, legitimat la Pisa. 



România se impune cu 3-0 în faţa Ucrainei la EURO 2024 şi se instalează în fruntea grupei E, în aşteptarea meciului dintre Belgia şi Slovacia. 

Nicolae Stanciu a deschis scorul cu un şut senzaţional în prima repriză, direct în vinclul porţii apărate de Andriy Lunin, portarul lui Real Madrid. Răzvan Marin a dus scorul la 2-0 după pauză, cu un şut din afara careului, fără preluare, la colţul lung. Denis Drăguş a făcut 3-0 doar 2 minute mai târziu, din pasa lui Dennis Man. 

Dennis Man are 2 assist-uri în acest meci. 

Pentru România este a doua victorie din istorie la EURO, după meciul câştigat contra Angliei în 2000, scor 3-2. 

Mai puţin vizibil din punct de vedere al reuşitelor pe teren, Marius Marin a fost motorul echipei naţionale în acest meci. O arată statisticile. Cel care a scos în evidenţă acest lucru a fost Ciprian Marica. 

"Pe lângă cei care au marcat, aş vrea să vă spun de un jucător care s-a văzut mai puţin, nu a fost atât de mult în evidenţă. Este Marius Marin, are 94% acurateţea paselor. Acest mijlocaş în faţa apărării s-a descurcat excelent, a fost omul care a ţinut echilibrul de multe ori, mai ales când erau spaţii lăsate libere de Răzvan Marin, care urca. A făcut un travaliu fantastic", a declarat Ciprian Marica la ProTV. 

Toni Kroos, mijlocaşul Germaniei, a avut o acurateţe a paselor de 99% în meciul dintre Germania şi Scoţia, terminat cu scorul de 5-1, prima partidă de la EURO 2024. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: UEFA Euro 2024




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel