Turnee WTA Meciul Simonei Halep, amânat. Cauzele pentru care românca nu poate juca

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Turneul WTA 125 Tropheé Clarins întâmpină probleme din punct de vedere meteorologic, astfel că meciurile care trebuiau să se dispute marți, pe 14 mai, au fost amânate.



Simona se reîntoarce pe teren, dar nu marți

Campioana română care a revenit pe teren în luna martie, după suspendarea de dopaj, se pregătește intens pentru a debuta în sezonul de zgură de anul acesta. Halep (1149 WTA) a acceptat invitația specială a organizatorilor turneului WTA 125 Clarins Trophy și trebuia să evolueze marți, 14 mai, după ora 15:00. Cu toate acestea, niciun meci din capitala Franței nu s-a disputat până acum, astfel că revenirea Simonei se amână.

Adversara Simonei este americanca McCartney Kessler (123 WTA), cele două tensimene neînregistrând vreo dispută până acum în circuitul de tenis.

Atât meciul Simonei Halep, cât și celelalte partide programate pentru ziua de marți, în cadrul turneului Clarins Trophy, au fost amânate și deja programate pentru ziua de miercuri, 15 mai, potrivit flashscore.com. Meciul dintre Simona și McCartney figurează tot de la ora 15:00, dar în ziua de miercuri. Așadar, fanii care așteptau revenirea campioanei române trebuie să rămână răbdători, întrucât ploaia le-a dat peste cap planurile organizatorilor.

Halep, pregătită pentru debutul pe zgură de anul acesta

Aceasta și-a confirmat prezența la turneul din capitala Franței printr-o postare pe contul său de Instagram, în care poartă o bluză cu inscripția „Paris”, ținând în mână un geamantan.

„Și din nou - Paris”, a fost mesajul transmis de Simo.

CITEȘTE ȘI Simona Halep și Irina Begu, cu un pas mai aproape de Jocurile Olimpice. Comunicatul ITF despre jucătoare

După revenirea în circuitul de tenis feminin, Simona Halep a primit mai multe wild-card-uri de la organizatorii a diferitelor turnee, ea revenind prima dată la Miami Open, competiție WTA Masters 1000. Aceasta a fost învinsă de spaniola Paula Badosa, în trei seturi, scor 6-1 4-6 3-6.

Celelalte turnee la care românca a mai primit invitații pe tabloul principal sunt competiția portugheză WTA 125 Oeiras Ladies Open și Masters-ul de la Madrid, doar că aceasta s-a retras din ambele turnee, afirmând că mai are nevoie de timp pentru a se remonta din punct de vedere fizic.

Și Gabriela Ruse (148 WTA) va juca în cadrul turneului Clarins Trophy, tot miercuri, 15 mai, după ce s-a calificat pe tabloul principal al competiției. Ruse o va întâlni pe chinezoaica Lin Zhu (57 WTA), meciul fiind programat inițial pe 14 mai, în jurul orei 14:30. Potrivit flashscore.com, Ruse ar trebui să joace după ora 15:00, pe 15 mai.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Turnee WTA




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?