UEFA Euro 2024 Mesajul unui campion mondial pentru România înainte de EURO 2024

Data publicării:
Sursa: Agerpres
EXCLUSIV
Sursa: Agerpres

România debutează la EURO 2024 împotriva Ucrainei, luni, 17 iunie. Naţionala noastră va mai juca în faza grupelor cu Belgia şi cu Slovacia. Yani Zaharia, campion mondial la Kempo MMA, a avut un mesaj pentru tricolori, dar şi pentru fanii naţionalei, înainte de debutul la EURO 2024. 

"Nu contează galeria, nu contează tribuna, nu contează din ce cartier, din ce brigadă face toată lumea parte. Când vorbim de drapelul României, când se luptă sub cele trei culori, trebuie să se unească toată lumea, să nu fim împotriva noastră. Nu trebuie să ne batem între noi, să ne jignim între noi. Trebuie să fim ca unul, atât galeria, atât cei de acasă, cât şi cei din teren. Despre asta e vorba şi în sportul nostru. Multă lume ar spune că Kempo e un sport individual, dar e o echipă foarte mare în spate, suntem toţi alături unul de altul. Aşa trebuie să fie şi pentru fotbal. Trebuie să ne susţinem ţara noastră, nu să ne dăm în cap unul altuia", a declarat Yani Zaharia în exclusivitate pentru DC Sport. 

Întrebat unde crede că se va opri România la EURO 2024, Yani Zaharia a spus că "eu sper că în finală, Doamne ajută!". 

 Edi Iordănescu, mesaj pentru fanii României înainte de debutul la EURO2024

"Hristos s-a înălțat !!

Avem nevoie de voi, suporteri români, în număr cât mai mare și cât mai energici. Au fost multe momente triste pentru echipa națională în ultimii 8 ani. Eu sunt pregătit să îmi prezint regretele în fața voastră pentru toți acești ani dacă e nevoie. Dar să nu uităm că echipa de acum, acești băieți, această generație specială a pus și pune în luptă tot ce are mai bun. În frunte cu inima ei.

Și să nu uităm că suntem la EURO de pe primul loc în calificări și neînvinşi. Așadar, acești băieți merită cu adevărat suport și încredere. Avem în față o sărbătoare a fotbalului pentru care suntem pregătiți să dăm totul și să luăm înapoi cât mai mult !! Pentru noi și pentru voi !!

Dar vă și rog ceva! Să nu uităm că echipa are nevoie de voi mai mult că oricând tocmai atunci când lucrurile nu merg. Când pare că suntem la capătul puterilor, avem nevoie de voi să interveniți știind că un simplu strigăt pentru România ne da o putere imensă. Ca să continuăm lupta și să o întoarcem în favoarea noastră. Avem mereu nevoie de voi, la greu mai mult decât oricând.

Națională + Suporterii Români = o singură inimă", a scris Edi Iordănescu pe Facebook. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: UEFA Euro 2024
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel