Turnee WTA Mihaela Buzărnescu, prima apariţie după o perioadă lungă. "Aş putea scrie poezii despre absenţa de 17 luni din tenis. Dar tot ce spun e că vreau să joc şi pot să joc"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Mihaela Buzărnescu e pregătită să revină pe teren, deşi nu a mai jucat tenis de aproape un an şi jumătate. 



Miki s-a operat din nou la piciorul stâng, însă spune că e pregătită să revină pe teren. 

”Aș putea scrie o poezie, dar tot ce pot spune, comunității mele online, tuturor celor care m-au întrebat tot timpul ce fac în aceste 17 luni de absență din tenis este: DA, încă vreau să joc.

A fost dramatic și dureros pentru mine. Am încercat totul ca să mă fac bine și să concurez din nou, aici, în străinătate, dar nu a fost niciodată suficient.

Chiar și astăzi, după operația mea, nimic nu este garantat, pentru că nimic nu este niciodată garantat, dar acum putem spune că am încercat toate metodele. Ținem degetele încrucișate pentru ca eu să mă vindec și să reîncep să joc în curând.

Ei bine, mami și tati, mi-ați dat putere să nu renunț, vă iubesc până la lună și înapoi.

Mulțumesc foarte mult doctorului meu Mihai Rascu care m-a ajutat de-a lungul acestor ani și nu a renunțat niciodată să creadă în mine. 

Sper ca acum să se înțeleagă și lipsa mea din ultima vreme de pe social media, dar revin cu pași mici, dar siguri", a scris Mihaela Buzărnescu pe Instagram. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Mihaela Buzarnescu (@miki.buzarnescu)

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Turnee WTA




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel