UEFA Euro 2024 Munteneagrul Vladimir Bozovic, fost jucător la Rapid, cel mai tare mesaj pentru România

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

România s-a calificat în optimile de finale ale EURO 2024, din postura de câştigătoare a grupei E, şi va întâlni Olanda marţi, 2 iulie, la Munchen. România a câştigat partida cu Ucraina, scor 3-0, a remizat 1-1 cu Slovacia şi a pierdut contra Belgiei, scor 2-0. Chiar şi aşa, 4 puncte au fost suficiente pentru a câştiga grupa la golaveraj, având în vedere că toate echipele au avut acelaşi număr de puncte. 

Vladimir Bozovic, fost jucător la Rapid, nu a uitat cât de bine s-a simţit în România şi a transmis un mesaj simplu pe Facebook după calificarea României. Muntenegreanul şi-a schimbat fotografia de profit de pe Facebook cu drapelul României, iar suporterii au reacţionat imediat. 

"Te iubim, Bozo!" / "Respect Bozovic Vladimir" / "Bozo, unul dintre noi" au fost mesajele lăsate de fani la fotografia cu drapelul tricolor. 

Bozovic a jucat la Rapid între 2007 şi 2013 şi şi-a arătat în mai multe rânduri dragostea şi admiraţia faţă de clubul din Giuleşti. La centenarul clubului, Bozovic a spus că cel mai important moment din cariera sa a fost când a semnat contractul cu Rapid. 

"Sunt cel mai fericit om din lume. Eu am intrat în istoria Rapidului și vreau să le spun la mulți ani tuturor rapidiștilor din România. Stadionul era plin și când jucam noi, dar acum e incredibil. Bravo pentru patron, pentru Angelescu, Adrian Mutu", declara atunci Vladimir Bozovic.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: UEFA Euro 2024
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel