UEFA Euro 2024 Naţionala României caută voluntari la meciurile de la EURO 2024

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Federaţia Română de Fotbal anunţă că este în căutarea unor voluntari pentru meciurile pe care România le va disputa la EURO 2024. 



România va juca în grupa E la EURO 2024, împotriva Belgiei, Slovaciei şi Ucrainei. Federaţia Română de Fotbal caută acum voluntari care să asiste naţionala la aceste meciuri. 

"Dacă locuiești în Germania, fii alături de Echipa națională de fotbal a României la EURO 2024!

Pentru activitățile complementare meciurilor de la turneul final, pe care Federația Română de Fotbal le va organiza cu ocazia EURO 2024, avem nevoie de ajutorul voluntarilor în cele trei orașe în care România va evolua, precum și în orașul care îi va găzdui pe tricolori, după cum urmează:

 Würzburg: 5 voluntari
 Köln: 40 de voluntari;
 München: 25 de voluntari;
 Frankfurt: 20 de voluntari.

La ce activități vor participa voluntarii? Activitățile din fan zone, dedicate suporterilor români, la ambasadele fanilor și fan walk.

Cine poate fi voluntar? Pasionații de fotbal, indiferent de vârstă, care vorbesc atât limba română, cât și engleză / germană, disponibili cu cel puțin o zi înainte de meciuri și în zilele de meci. Fiecare voluntar va fi recompensat cu câte un tricou și un certificat de participare.

 Cererile de înscriere pot fi trimise pe email, la adresa [email protected] și trebuie să cuprindă: datele de contact (telefon și email) și CV-ul.

Hai alături de naționala României să scriem împreună istoria EURO 2024!", transmit cei din FRF. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: UEFA Euro 2024




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?