Superliga Romaniei Norocul CFR-ului la Galaţi. Dorinel Munteanu "a trebuit să joace fără fundaşi"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

CFR Cluj a remizat, scor 2-2, cu Oţelul Galaţi, după un meci pe care gălăţenii au părut chiar că îl domină categoric. Un corner şi un penalty, însă, au făcut ca CFR Cluj să marcheze două goluri. De partea cealaltă, golurile au fost marcate tot din faze fixe, o lovitură liberă şi o lovitură de la 11 metri, însă au mai fost şi alte ocazii. 



După meci, Adrian Mutu a spus că echipa sa a pierdut două puncte, în condiţiile în care CFR Cluj a fost egalată în minutul 90+6, prin golul marcat de Juri Cisotti de la punctul cu var. Şi Dorinel Munteanu a transmis, prin vocea secundului Dorin Toma, că Oţelul merita să câştige acest meci, iar punctul său de vedere a fost susţinut şi de Alexandru Pop, care a spus că, dacă Oţelul nu ar fi pierdut multe puncte în acest fel, ar fi fost mult mai sus în clasament. 

CITEŞTE ŞI Adrian Mutu a aplaudat golul lui Alexandru Pop din meciul Oţelul - CFR Cluj. Fotbalistul spune că e "un şut care intră la 100 de execuţii"

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a analizat meciul şi a spus că, la un moment dat, "părea că doar Oţelul e pe teren". Acesta a spus şi care a fost marele noroc al CFR-ului în acest meci. 

"Am avut senzaţia că în prima parte a meciului a fost doar Oţelul pe teren. A venit golul ăla egalizator după un carambol, dar Oţelul putea să facă 2-0, putea să facă după aia 2-1. Cred că în momentul în care egalezi în prelungiri, e complicat să spui că meritai să câştigi, deci pe undeva cred că e corect rezultatul ăsta. 

Şansa uriaşă a CFR-ului a fost că la Galaţi nu au jucat fundaşii. Dorinel Munteanu a fost silit să alinieze o formulă fără fundaşii lui. Fără Lovric, Cisse, Silva. Deci, practic, a jucat cu jumătate din echipă. Cu toate astea, a făcut un joc bun, nu merita în niciun caz să piardă. Nu era corect să fi câştigat CFR sub nicio formă", a declarat Mihai Stoica la Orange Sport. 

Pentru CFR Cluj urmează meciul cu Farul Constanţa, în timp ce Oţelul Galaţi se va deplasa la Sibiu, pentru meciul cu Hermanstadt. CFR Cluj este acum pe locul 2, la un punct distanţă de Rapid, care are însă un meci mai puţin disputat. Oţelul a rămas pe locul 11 după acest rezultat şi se îndepărtează de locurile de playoff. 

FCSB este liderul campionatului. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?