Turnee WTA O nouă întâlnire între Rybakina și Swiatek! Kazaha conduce în întâlnirile directe

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Iga Swiatek s-a impus în fața britanicei Emma Răducanu și joacă în semifinalele competiției, unde o întâlnește pe reprezentanta Kazahstanului, Elena Rybakina. Poloneza nu are un bilanț foarte bun cu ocupanta locului 4 în lume.



Swiatek vrea să strângă scorul în meciurile directe cu Rybakina

Iga Swiatek (1 WTA, principala favorită) s-a calificat în semifinalele turneului WTA 500 de la Stuttgart, competiție dotată cu premii totale de 802.237 de dolari. Aceasta a trecut de britanica Emma Răducanu (303 WTA), în sferturile de finală, scor 7-6(2) 6-3.

Poloneza s-a impus după o partidă care a trecut de două ore. În semifinale, Iga o întâlnește pe kazaha Elena Rybakina (4 WTA, favorită nr. 4). Acestea au disputat șapte meciuri până în acest moment, tenismena născută la Moscova conducând cu 4-3. Cu toate acestea, ultimele două partide au fost câștigate de Swiatek, în minimum de seturi.

Cealaltă semifinală le va pune în scenă pe ucraineanca Marta Kostyuk (27 WTA) și cehoaica Marketa Vondrousova (8 WTA, favorită nr. 6). Ambele tenismene au câștigat meciuri dificile, ucraineanca învingând-o pe a treia jucătoare a lumii, Coco Gauff, cehoaica trecând de ocupanta locului secund, Aryna Sabalenka. Iga Swiatek a cucerit de două ori titlul de la Stuttgart în ultimii doi ani, învingând-o, de fiecare dată, pe bielorusa Sabalenka.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Turnee WTA




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel