Fotbal Feminin Olimpia „U” Cluj întâlnește FK Csikszereda în finala Cupei României

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Olimpia „U” Cluj a trecut de formația Vasas Femina Odorheiu Secuiesc cu scorul de 7-0, în timp ce FK Csikszereda a învins CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud cu scorul de 4-2, pentru a juca în ultimul act al competiției.



Olimpia Universitatea Cluj și FK Csikszereda se întâlnesc în ultimul act al competiției

Finala Cupei României la fotbal feminin se va disputa între Olimpia Universitatea Cluj și FK Csikszereda, după victoriile obținute de cele două echipe, miercuri, în penultimul act al competiției.

Olimpia „U” Cluj a surclasat formația Vasas Femina Odorheiu Secuiesc cu scorul de 7-0 (1-0), pe teren propriu, prin golurile marcate de Carolina țabur (26), Mara Bâtea (55, 66, 83), Mihaela Ciolacu (62), Carmen Marcu (70) și Adina Giurgiu (86).


În prima semifinală, FK Csikszereda Miercurea Ciuc a întrecut-o pe CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud cu scorul de 4-2 (1-0).


Pentru gazde au înscris Zoe Magyarics (36), Aranka Orban (56), Andrea Herczeg (62) și Barbara Bartalis (90+2), în timp ce pentru Gloria au punctat Paula Agu (90) și Rania Kara-Jouli (90+4).

Olimpia „U” Cluj a reușit să câștige Cupa României în anul 2022, când a învins cu 6-2 Heniu Prundu Bârgăului. 

Finala Cupei României de anul acesta se va disputa în data de 8 iunie, pe Stadionul „Arcul de Triumf” din București, potrivit Agerpres.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal Feminin





DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?