Turnee WTA Ora la care joacă Simona Halep primul meci pe zgură, în cadrul Trophée Clarins

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

S-a aflat programul meciurilor din cadrul competiției WTA 125 de la Paris, Trophée Clarins. Adversara româncei va fi americanca McCartney Kessler.



Simona se reîntoarce pe teren, în primul meci pe zgură de la revenire

Campioana română care a revenit pe teren în luna martie, după suspendarea de dopaj, se pregătește intens pentru a debuta în sezonul de zgură de anul acesta. Halep a acceptat invitația specială a organizatorilor turneului WTA 125 Clarins Trophy și va evolua marți, 14 mai, după ora 15:00.

Adversara Simonei este americanca McCartney Kessler (123 WTA). Cele două tensimene nu s-au mai întâlnit până acum în circuitul de tenis.

Aceasta și-a confirmat prezența la turneu printr-o postare pe contul său de Instagram, în care poartă o bluză cu inscripția „Paris”, ținând în mână un geamantan.

„Și din nou - Paris”, a fost mesajul transmis de Simo.

Halep se antrenează din greu

După revenirea în circuitul de tenis feminin, Simona Halep a primit mai multe wild-card-uri de la organizatorii a diferitelor turnee, ea revenind prima dată la Miami Open, competiție WTA Masters 1000. Aceasta a fost învinsă de spaniola Paula Badosa, în trei seturi, scor 6-1 4-6 3-6.

Celelalte turnee la care românca a mai primit invitații pe tabloul principal sunt competiția portugheză WTA 125 Oeiras Ladies Open și Masters-ul de la Madrid, doar că aceasta s-a retras din ambele turnee, afirmând că mai are nevoie de timp pentru a se remonta din punct de vedere fizic.

Și Gabriela Ruse (148 WTA) va juca în cadrul turneului Clarins Trophy, tot marți, 14 mai, după ce s-a calificat pe tabloul principal al competiției. Ruse o va întâlni pe chinezoaica Lin Zhu (57 WTA), meciul fiind programat în jurul orei 14:30.

CITEȘTE ȘI Ana Bogdan a abandonat la Trophée Clarins. Simona Halep va juca primul meci pe zgură

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Turnee WTA




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?