UEFA Euro 2024 "Oracolul de la Bălceşti" prezice rezultatul meciurilor Slovacia - România şi Ucraina - Belgia

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Dumitru Dragomir, poreclit "oracolul de la Bălceşti" când era preşedintele LPF, a prezis scorurile meciurilor Slovacia - România şi Belgia - Ucraina. "Părerea mea este că belgienii fac egal, 3-3 sau 4-4. Noi, dacă nu ne calificăm, chiar suntem nişte tâmpiţi. Nişte gâini bete. O calificare se mai face şi cu ajutoare mici. Interesul naţional primează. Asta este de când mă ştiu eu pe lume. La interes naţional nu există scuză. Pentru ţara ta, pentru poporul tău, cum să nu poţi. Mă doare la pălărie dacă zice lumea că e blat şi poporul e fericit. 

0-0 cred că se termină meciul nostru", a declarat Dumitru Dragomir la Fanatik.

La aceste rezultate, România ar încheia grupa pe locul al doilea, iar Belgia pe primul loc. 

Slovacia - România, meciul decisiv pentru tricolori la EURO 2024. "Aroganţa se va regăsi pe teren"

Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens, a făcut astrograma partidei şi spune că "ambele echipe se pot considera favorizate să câştige", dar şi că "aroganţa se va regăsi pe teren". 

"Iată că a venit și ziua cea mare! România va disputa ultimul meci din grupa E, unul decisiv pentru calificarea în optimi la EURO 2024!

Tricolorii se vor întâlni cu echipa Slovaciei.

Atmosfera astrală din această seara va fi una destul de încâlcită.

În momentul începerii meciului, Luna se va afla în Pești, în careu cu Jupiter. Deci am putea spune că ambele echipe se vor considera favorizate să câștige. Poate chiar prea mult. Aroganța se va regăsi pe terenul de joc. Și s-ar putea să exagereze, să nu respecte tactica de joc sau să fie destul de indecise. Nu înseamnă că trebuie jucat modest, însă nici nu trebuie ratate anumite detalii semnificative.

Echipa care va fi cea mai disciplinată în joc va avea de câștigat", a explicat Daniela Simulescu.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: UEFA Euro 2024
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel