Superliga Romaniei Petrolul poate să îşi ia gândul de la Şumudică. "A zis că nu vrea să ia nimic până la finalul sezonului"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Petrolul Ploieşti a pornit cu dreptul în playout şi a câştigat meciul cu FC U Craiova 1948, scor 1-0, însă este în continuare în căutarea unui antrenor. Iar cel mai vehiculat nume este cel al lui Marius Şumudică, fostul tehnician al lui Gaziantep. 



Chiar dacă iniţial s-a vorbit despre aducerea lui Eugen Neagoe pe banca "lupilor galbeni", situaţia de la FC Argeş i-a făcut pe petrolişti să caute un alt tehnician. 

CITEŞTE ŞI Eugen Neagoe este alesul Petrolului, dar nu şi-a reziliat contractul cu FC Argeş încă. Viorel Tudose e supărat. "În secunda 1 chiar că mă voi retrage definitiv de la FC Argeș"

Astfel, s-a ajuns la varianta Marius Şumudică, un apropiat al preşedintelui clubului, Marian Copilu, cu care a mai lucrat şi la CFR Cluj. Se pare, însă, că aducerea fostului antrenor al lui Gaziantep este imposibilă în momentul de faţă. O spune Ovidiu Ioaniţoaia, care a dezvăluit la GSP Live o discuţie avută cu tehnicianul în urmă cu doar câteva zile. 

"Eu am vorbit cu Marius Şumudică şi mi-a spus, acum câteva zile, că nu vrea să ia nimic până la sfârşitul stagiunii. Că a fost atât de zbuciumat la Gaziantep încât simte nevoia să se relaxeze un pic. 

Şi teoria lui Mircea Lucescu pare credibilă, că un antrenor nu trebuie să rişte să preia echipa în timpul campionatului, ci să aştepte până la sfârşit, ca să preia el echipa, să şi-o facă, să o ia de la zero. Sigur că şi Şumudică se poate schimba, nu e nimic bătut în cuie. Dar asta a fost o discuţie pe care eu, personal, am avut-o cu el. Mi-a zis că vrea să se odihnească un pic. E greu de trăit ca antrenor printre străini, iar în Turcia, unde publicul este nebun după fotbal, dar nu are răbdare, e şi mai greu. 

Nu îl laud pe Şumudică, dar a luat Gaziantep de pe ultimul loc şi a ridicat-o un pic. Are şanse. Când a luat-o Şumudică, părea lipsită de orice şansă", a declarat Ovidiu Ioaniţoaia. 

În urmă cu câteva zile, Marius Şumudică recunoştea că e asaltat cu telefoane de la Petrolul. 

”Mi-e greu să refuz Petrolul, mi-e greu să-l refuz pe Marian. M-au sunat și suporterii astăzi. M-au sunat să mă convingă să merg la Petrolul. E un club foarte mare, dar îmi pare rău, în momentul de față chiar nu mă simt pregătit.

Nu mi-aș dori să se înțeleagă greșit refuzul meu din partea domnului Copilu și a suporterilor. N-am primit atâtea telefoane să mă convingă un club cum am primit azi.”, a declarat Marius Șumudică, la ”Digi Sport Special”. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?