UEFA Euro 2024 Pleacă Edi Iordănescu de la naţională după EURO? Răspuns despre oferta de 5 milioane de euro

Data actualizării: | Data publicării:
Foto DC Sport
Foto DC Sport

Edi Iordănescu ar avea o ofertă de 5 milioane de euro pe sezon de la o echipă de club din Arabia Saudită. La conferinţa de presă dinaintea meciului cu Belgia, Edi Iordănescu a răspuns întrebărilor despre această ofertă. 

”Nu am nicio ofertă, absolut nicio ofertă. Dacă cineva ar fi fost interesat de mine, nu m-ar fi interesat pe mine. E un subiect pe care, vă implor, să nu îl mai deschidem atât timp cât suntem aici. Ne întoarcem acasă și avem timp să discutăm de toate, dar ne place aici și vrem să mai stăm, așa că trebuie să mai așteptați pentru discuția asta.

Gândul meu e doar la echipa națională! Referitor la jocul de mâine, trbeuie să fim foarte eficienți, pragmatici, dar foarte exacți și echilibrați pe toate momentele jocului”, a spus Edi Iordănescu.

Edi Iordănescu, răspuns elegant pentru Alin Stoica 

Selecţionerul Edi Iordănescu a fost întrebat ce părere are despre declaraţiile făcute de Alin Stoica, prietenul său din copilărie, în presa din Belgia, despre naţionala României. 

"Înainte de orice, m-am obişnuit să nu comentez ce se discută în spaţiul public. Fiecare are dreptul la opinie. Echipa asta a demonstrat ceva. După foarte mult timp, fotbalul românesc a scos din nou capul la suprafaţă şi are mult potenţial. Am spus că ne dorim să obţinem cât mai mult din această experienţă, şi am încredere că putem produce în continuare lucruri deosebite. Am construit în timp un grup frumos care produce rezultate. Şi îmi doresc ca atunci când se va termina acest turneu final pentru noi, iar acest lucru să dea Dumnezeu să se întâmple cât mai departe de acest moment, această echipă naţională să fie un factor pozitiv pentru tot ce înseamnă tineret, copii. Să inspirăm. Să transmitem asta pentru cluburi, pentru jucători, că atunci când faci lucrurile în cel mai serios mod, ai şanse pentru performanţă. 

Am început foarte bine turneul, ne dorim să continuăm, iar încrederea mea în grup este totală. Şi va rămâne intactă şi mâine, indiferent ce se va întâmpla!", a declarat Edi Iordănescu la conferinţa de presă dinaintea meciului România - Belgia. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: UEFA Euro 2024
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel