UEFA Euro 2024 Radu Drăgușin, recunoscător pentru sprijinul suporterilor români. Cum vede acesta partida împotriva columbienilor

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Fotbalistul Radu Drăgușin a amintit, într-o conferință de presă, de importanța meciurilor amicale în cursa tricolorilor spre competiția din Germania, menționând că sprijinul fanilor români contează foarte mult.



Cea mai în formă națională din lume, fără înfrângere după 20 de meciuri

Radu Drăgușin a declarat, luni, într-o conferință de presă susținută la Madrid, că meciul amical dintre naționalele României și Columbiei îi va ajuta pe el și pe coechipierii săi în ceea ce urmează la EURO 2024.

„E un amical care ne va folosi, cu un adversar foarte puternic și în formă, cu jucători valoroși. și sunt sigur că acest joc ne va da foarte multe repere despre cum va fi la EURO. Este cea mai în formă națională din lume, cu 20 de meciuri fără înfrângere, așa că ne va oferi un meci foarte puternic. Pentru mine e foarte important să joc cât mai mult. În primul meci amical am jucat de la început, acum sper să se întâmple la fel. Pentru că e important pentru mine să am minute în picioare”, a afirmat Drăgușin.

„Putem spune că e cel mai reprezentativ și mai în formă jucător al lor. E cel mai valoros și cu siguranță e jucătorul care ne poate pune cele mai multe probleme. Joacă la cel mai înalt nivel. Dar asta e un lucru bun, pentru că va fi un test important pentru noi”, a menționat fundașul lui Tottenham, despre columbianul Luis Diaz (Liverpool). 

Susținerea fanilor, resimțită de tricolori

„Simțim suportul fanilor naționalei din ultima perioadă, este o senzație incredibilă să știi că și în deplasare ai aproape 20.000 de oameni care vin să te susțină. Este o motivație în plus, însă, în același timp, și o responsabilitate foarte mare”, a adăugat el, conform Agerpres.

De asemenea, Radu a mai spus că prezența foștilor selecționeri Anghel Iordănescu și Mircea Lucescu în delegația României pentru partida de marți, împotriva Columbiei, reprezintă o motivație în plus pentru „tricolori”: „Au venit cu noi, e un sentiment incredibil să-i avem lângă noi. Simpla lor prezență aici este o motivație în plus”.

Echipa națională de fotbal a României dispută un al doilea meci amical înaintea participării la EURO 2024, marți, de la ora 21:30, pe stadionul Civitas Metropolitano din Madrid, contra naționalei Columbiei. Într-un meci amical desfășurat, vineri, pe Arena Națională din București, România a terminat la egalitate cu echipa Irlandei de Nord, scor 1-1.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: UEFA Euro 2024




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel