Superliga Romaniei Rapid, avertisment pentru Oţelul înainte de meciul de sâmbătă. "Tragem tare"

Data actualizării: | Data publicării:
Foto DC Sport
Foto DC Sport

Rapid Bucureşti şi Oţelul Galaţi se înfruntă pe stadionul Giuleşti sâmbătă, 3 februarie, de la ora 20:00. 



"Tragem tare pentru a-i administra Oțelului prima înfrângere în deplasare! Ne vedem la meci! O zi până la Rapid-Otelul", au scris giuleştenii pe Facebook. 

Oţelul Galaţi nu a pierdut niciun meci în deplasare în acest sezon, fiind recordmena Ligii 1 la acest capitol. 

Citeşte şi Dorinel Munteanu, încrezător că Oţelul nu pierde cu Rapid. "Vom lua măsuri speciale"

Rapid l-a transferat pe Cătălin Vulturar, de la Lecce 

Rapid Bucureşti a plătit 400.000 euro pentru 70% din drepturile federative ale lui Cătălin Vulturar, mijlocaş defensiv de la Lecce. 

”Mă bucur mult că am avut această oportunitate. Vin cu gândul de a face performanță și de a câștiga cât mai multe trofee. Sincer, eu nu știu de altă echipă care a fost interesată în afară de Rapid.

Dânșii s-au convins și le mulțumesc mult. A fost greu (n.r. să revină în România), am legat multe prietenii (n.r. în Italia), dar e următorul pas pe care l-am făcut în cariera mea și mă bucur mult. (n.r. s-a auzit ceva de un împrumut)

Eu am semnat cu Rapid. Îmi doresc să fac pași scurți, îmi doresc să îmi fac treaba la Rapid și să avem performanțe. (n.r. Rapid se poate lupta la titlu din acest sezon?) Da, suntem acolo, aproape, și cred că ne jucăm cărțile pentru campionat. Nu știu încă detalii de contract, rămâne să vedem mâine. După mine, (n.r. fanii Rapidului) sunt cei mai frumoși din țară", a declarat Vulturar la aeroport. 

Cristi Săpunaru, răbufnire după ce i s-a spus că "e anul FCSB-ului" 

”(n.r. Toată lumea spune că e anul FCSB-ului) Ei spun, noi nu ascultăm. Noi ne facem treaba noastră. Hai, să le dăm titlul de campioană și noi jucăm pentru locurile doi și trei, nu?

Mai e mult până la sfârșitul campionatului. Asta e părerea mea, fără să fiu ironic sau fără să caut scandal cu nimeni. Mai sunt meciuri de jucat.

M-am săturat să tot vorbesc de lupta la titlu. Prefer să vorbesc acum de la meci la meci. Se fac niște calcule care nu ar trebui făcute acum. Nu s-a intrat în play-off. Nu știm cu câte puncte se va intra acolo.

Noi avem obiectiv locurile unu-trei și cel mai important meci e cel cu Oțelul Galați de acasă. Echipa care nu a pierdut în deplasare. Cum le va fi în Giulești... Va fi un meci greu, cum ne va fi și nouă”, a spus Cristi Săpunaru, potrivit sport.ro.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?