UEFA Euro 2024 Raport de 20 de pagini despre Belgia, pe masa lui Edi Iordănescu

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Edi Iordănescu pregăteşte intens meciul cu Belgia de la EURO 2024. Belgia este singura echipă din grupa E care nu are niciun punct şi, dacă pierde cu România, poate rata calificarea în optimi. Edi Iordănescu l-a trimis pe Aurel Ţicleanu la mai multe meciuri ale belgienilor pentru a pregăti un raport despre adversara României de la EURO 2024. 

”Eu am urmărit Belgia mai demult. Am mai văzut două meciuri amicale, iar apoi am venit în Germania. Astăzi am stat lângă spionul belgienilor. Lucrează la Gent. Este un specialist, dar nu un nume mare. Va fi foarte greu. Ucraina a fost incredibilă. Slovacia a jucat, iar apoi a terminat benzina. 

Nu e secret de stat raportul. Are 20 de pagini. Este o echipă mare. E o surpriză că au pierdut contra Slovaciei. Tedesco, italianul-neamț, a adunat toți jucătorii. El nu și-a asigurat numai 11 jucători. Dacă dorești să câștigi, trebuie mai mult. 

Au o improvizație pentru postul de fundaș stânga, Yannick Carrasco. Au pierdut printr-o greșeală a lui Doku în primul meci. Ne așteaptă un meci foarte greu. Belgia va fi în atac pozițional. Mă aștept ca 70% să joace precum Ucraina azi, dar cu mai multă calitate. 

Cred că Belgia va face câteva schimbări. Poate juca cu trei fundași și să scape de acea poziție de fundaș stânga. Poate juca cu un mijloc super ofensiv, cu trei jucători la nivel înalt. În rest, nu au surprize mari. De unde să inventeze?

Belgia mi-a adus aminte de Elveția când am analizat-o. Doar că are o viteză în plus față de Elveția. A fost un accident meciul cu Slovacia. Belgienii au marcat două goluri, dar au fost anulate. Dacă noi nu luăm punctul cu Belgia, va fi foarte greu.”, a declarat Aurel Țicleanu, la ”Liga Digi Sport”.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: UEFA Euro 2024
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel