UEFA Euro 2024 Rayo Vallecano vrea 10 milioane de euro pentru Andrei Raţiu, după evoluţiile de la EURO 2024

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Andrei Raţiu ar putea pleca de la Rayo Vallecano în această vară, după evoluţiile entuziasmante de la EURO 2024, iar spaniolii i-au fixat deja şi preţul: 10 milioane de euro. Andrei Raţiu a fost titular în toate cele patru partide disputate de România la EURO 2024 şi a impresionat prin evoluţiile sale din Germania. Printre echipele interesate de transferul fundaşului român se numără Genoa, Atalanta, Brentford şi Brighton, transmit spaniolii, iar Rayo Vallecano se gândeşte că poate încasa o sumă bună pe jucătorul poreclit "Sonic" după ce şi-a vopsit părul albastru la EURO 2024. 

10 milioane de euro vrea Rayo Vallecano pentru Andrei Raţiu, scrie unionrayo.com

Edi Iordănescu dă de înţeles că pleacă de la naţională

Edi Iordănescu nu a semnat prelungirea contractului cu echipa naţională şi dă de înţeles că poate pleca definitiv, după eliminarea de la EURO 2024. 

”Pentru mine, lucrurile sunt clare, eu sunt mândru de ce s-a realizat aici. Cred că echipa națională poate să crească. Am nevoie de odihnă. Sincer, au fost multe nopți cu 3-4 ore de somn. Am nevoie de odihnă, apoi cu siguranță va fi o discuție cu Federația și mai ales va fi o discuție cu familia mea.

În momentul ăsta, simt că familia mea are mai multă nevoie de mine decât are echipa națională. Au fost doi ani și jumătate grei, cu atacuri în multe momente, cu lipsă de încredere. Nu a fost ușor, mai ales pentru familia mea”, a declarat Edi Iordănescu, la Pro Arena.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: UEFA Euro 2024
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel