UEFA Euro 2024 Reacţia zilei după Slovacia - Ucraina 1-2 la EURO 2024. "Avem de lucru"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Ucraina a învins Slovacia la EURO 2024 cu 2-1 şi are şi ea trei puncte în grupa E, din care face parte şi România. Marcel Puşcaş spune că, dacă slovacii ar fi câştigat, România ar fi fost 100% calificată de pe locul al treilea, fără să mai fie nevoită să câştige vreun punct. 

"NASOL, SLOVACIA-UCRAINA 1-2.

Dacă bătea Slovacia eram calificați 100% de pe locul trei, fără să mai facem vreun punct în grupă. Câștigând Ucraina contra Slovaciei lucrurile se complică.

Ne mai trebuie un punct pentru a fi siguri de locul trei calificant. De unde și cum îl obținem?

Belgia este peste noi, realist vorbind. Cu slovacii suntem tanda/ manda. Avem de lucru. Putem obține 9 puncte dar și să rămânem cu doar 3. Nu-i imposibil, dar nici ușor! Hai, România!", a scris Marcel Puşcaş pe Facebook. 

Francesco Calzona a spus că Slovacia este "cenuşăreasa" de la EURO 

"A fost un meci greu. Am fost satisfăcut de unele momente, de altele mai puţin. Sunt mulţumit de echipă. Nu îi pot aduce reproşuri, în prima repriză noi am fost mai buni. Adversarii noştri sunt de mare calitate. În clasamentul FIFA, Ucraina este cu 20 de locuri în faţa noastră. Vom face tot posibilul pentru a ne califica" în optimi de finală, a afirmat Calzona, a cărui echipă nu a putut repeta rezultatul din meciul de luni cu Belgia (1-0).

"Când noi conduceam, mai era mult din meci. (...) Sunt mulţumit de evoluţia echipei şi mândru de băieţii mei. Le-am permis adversarilor să aibă 30 de minute în care ne-au pedepsit", a spus Calzona.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: UEFA Euro 2024
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel