Superliga Romaniei Robert Niţă îl face "pantofar" şi "Paharnic" pe Ionuţ Chirilă, după criticile la adresa lui Dan Şucu

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Robert Niţă, fostul atacant al Rapidului, l-a făcut praf pe Ionuţ Chirilă după criticile la adresa finanţatorului giuleştenilor, Dan Şucu. Niţă l-a făcut pe Chirilă "paharnic" şi "pantofar", având un discurs plin de ironie. "Eu mi-am oferit disponibilitatea să îi spun nişte lucruri să îl ajut. Pentru că el este pe nişte piste total greşite şi influenţat de nişte ‘Mesia’, care de fapt au alte interese şi au participat la distrugerea fotbalui românesc influenţând numiri de antrenori. Antrenori care se plimbă pe la toate echipele, se duc în vestiar pe la Steaua, după vin la Dinamo… după îi spun lui Dan Şucu ce trebuie să facă", a declarat Ionuţ Chirilă.

CITEŞTE ŞI Dan Şucu, "influenţat de nişte Mesia care se plimbă pe la toate echipele". Reproşuri pentru finanţatorul FC Rapid

Robert Niţă, discurs plin de ironie la adresa lui Ionuţ Chirilă

”Nu înţeleg ignoranţa acţionarului majoritar de la Rapid, a domnului Şucu. Cu toată simpatia şi prietenia pentru domnia sa, dar nu îl ai pe 'Mesia'... Am văzut că pantofarul (n.r. Ionuţ Chirilă) aminteşte de 'Mesia' şi bate apropouri la numele de 'Mesia', la aura asta, 'că mergi la Dinamo, la Steaua'. Tu (n.r. Ionuţ Chirilă) care la masa lui Mesia erai veşnic invitat, un pomanagiu şi un paharnic.

Doamne, este o mare jignire pentru Mesia să fie adus în discuţie de această domnitate. Patronul Rapidului vrea să facă un business, să facă bani.. Să te rogi de această somitate să vorbească cu tine, să te sfătuiască. A descoperit flecurile de la pantofi, voi vă daţi seama?

Nu este uşor să iei nişte stocuri, să le iei, să le ştergi de praf şi să le vinzi de 7-8 ori mai scump şi să îi convingi pe ăia că e la modă, cu toate că e capăt de linie.

O astfel de persoană trebuie preţuită, pusă în toate cunoştiinţele. Voi vă daţi seama ce vizionar? Dacă a inventat pasul în diagonală de la fundaşul central în extremă şi aşteptarea la semafor până vine ăla la învăluire. Un Picasso al fotbalului!

Cu toată simpatia pentru Dan Şucu, nu se poate să ignori... Vorbeşti cu Mircea Lucescu şi nu bagi în seamă somitatea supremă... De asta Rapid este unde este”, a spus Robert Niţă, pe canalul său de YouTube.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel