UEFA Euro 2024 "România, naţiune a fotbalului". Serghei Rebrov recunoaşte superioritatea României în meciul de la EURO2024

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

România a învins Ucraina cu 3-0 la EURO 2024, iar Serghei Rebrov, selecţionerul vecinilor noştri, recunoaşte superioritatea tricolorilor. "Evident, au fost mai mulți factori. Am avut posesia, dar nu ne-am creat nicio șansă. Nimeni nu se aștepta la acest rezultat. Avem un meci foarte serios cu Slovacia. Trebuie să vorbesc cu fiecare și să pregătesc meciul.

România e o echipă bună. Am spus-o și la conferința de ieri, aceasta este o națiune a fotbalului. Știu cum să joace fotbal și ne-au arătat-o azi. Acum trebuie să ne concentrăm la meciul cu Slovacia", a declarat Rebrov, conform presei ucrainene. 

Pentru România au marcat Nicolae Stanciu, Denis Drăguş şi Răzvan Marin. Nicolae Stanciu putea să înscrie ceea ce ar fi fost probabil golul turneului, dar şutul său direct din corner a lovit bara porţii lui Lunin. 

Presa ucraineană a tras concluziile după meci 

"Națonala Ucrainei a avut un start rușinos la EURO. România a învins echipa lui Rebrov fără să-i dea vreo șansă", au titrat cei de la UKR Football. 

ZN a scris în felul următor: "Ucrainenii au suferit un eșec zdrobitor. În prima repriză, echipa lui Rebrov n-a pus în pericol deloc poarta României și n-a tras deloc pe poartă".

Un titlu sugestiv au avut și cei de la Depo: "Un horror românesc care nu va fi uitat ani buni. 'Vedetele' naționalei Ucrainei, fără variante și bătute de români la EURO 2024".

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: UEFA Euro 2024
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel