Turnee WTA Rybakina - Kostyuk, finala de la Stuttgart. Ultimul act de la Rouen, între Stephens și Linette

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Jucătoarele de tenis feminin Elena Rybakina și Marta Kostyuk joacă finala de la Stuttgart, pe când Sloane Stephens și Magda Linette se întâlnesc pentru a cuceri titlul de la Rouen.



O nouă victorie pentru Rybakina, în fața lui Swiatek

Jucătoarea de tenis Elena Rybakina (4 WTA) a reușit să se califice în ultimul act al competiției WTA 500 de la Stuttgart, după ce a trecut de liderul mondial, Iga Swiatek, în aproape trei ore de joc, scor 6-4 4-6 6-3. Astfel, kazaha a mărit ecartul în meciurile directe dintre cele două, conducând cu 5-3.

Rybakina o va întâlni în finală pe ucraineanca Marta Kostyuk (27 WTA), care a avut o evoluție spectaculoasă în ultima săptămână, reușind să învingă trei jucătoare de TOP 10 mondial la rând, respectiv pe chinezoaica Qinwen Zheng (7 WTA), Coco Gauff (3 WTA) și Marketa Vondrousova (8 WTA), de care a trecut în semifinală, scor 7-6(2) 6-2, într-o oră și 37 de minute.

Cehoaica reușise să o învingă pe bielorusa Aryna Sabalenka (2 WTA), în sferturile de finală ale competiției dotate cu premii totale de 802.237 de dolari.

Meciul programat duminică după-amiază, la ora 14:00, va fi cel de-al treilea duel dintre Rybakina și Kostyuk, scorul fiind 1-1 la general. 

Stephens joacă prima finală WTA, după doi ani

Americanca Sloane Stephens (39 WTA) s-a impus în semifinala jucată împotriva franțuzoaicei Caroline Garcia (23 WTA), în turneul de la Rouen (Franța), scor 6-3 6-2 (1h 16min.), unde s-a calificat în prima sa finală din ultimii doi ani. Aceasta o va întâlni pe poloneza Magda Linette (60 WTA), care a dispus de ucraineanca Anhelina Kalinina (32 WTA), în trei seturi, scor 6-1 4-6 6-2, în peste două ore de joc.

Finala de la Rouen va începe la ora 16:00.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Turnee WTA




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel