UEFA Euro 2024 "Să fie el speranţa României". Tricolorul care a sfidat viaţa şi a ajuns la EURO 2024

Data publicării:
Facebook UEFA
Facebook UEFA

Dan Negru, unul dintre cei mai cunoscuţi realizatori de emisiuni din România, a spus în ce tricolor îşi pune speranţele la EURO 2024. "Niță din Chiajna să fie eroul Europei fotbalistice! Văd tot felul de povești motivaționale ale fotbaliștilor crescuți de mici la marile cluburi europene. Și-l văd pe Niță în poarta Naționalei. Florin,rămas fără părinții care i-au murit când era copil, ambala cozonaci la o fabrică din Chiajna.

“Eram o mână de om pe străzi, in frig. Mergeam cu bănuții câștigați la fabrică să caut de mâncare. Eram singur. Mă știau toți din Chiajna" zicea Niță într-un interviu…

Niță de România. Să fie el speranța ! Pentru ca cine a avut speranța, n-o mai uită!", a scris Dan Negru pe Instagram. 

 Sunt sau nu astrele de partea „tricolorilor”? „Iluzii, confuzie și haos”

Gruparea condusă de selecționerul Edi Iordănescu va întâlni elevii lui Serghei Rebrov, astfel că noi aspecte despre cum poate arăta partida România - Ucraina au fost detaliate prin intermediul astrogramei meciului.

Înfruntarea dintre cele două echipe naționale la EURO 2024 va avea loc luni, la Munchen, pe Allianz Arena, începând cu ora 16:00.

„Iată că a venit momentul mult așteptat! Naționala României joacă astăzi, 17 iunie, primul meci de la Euro 2024. Partida va avea loc la München, în grupa E. Echipa adversă este cea a Ucrainei. La o primă analizei a astrogramei meciului, avem în vedere mai multe aspecte interesante. În primul rând, trebuie să știți că ascendentul se află în Balanță.

Am putea spune că, teoretic, acest fapt predispune la ideea de forțe asemănătoare, egalitate și un joc echilibrat. Venus, guvernatoarea ascendentului, este în conjuncție cu Mercur, dar și în careu cu Neptun. Chiar dacă Venus și Mercur tocmai ce au schimbat semnul (au trecut din Gemeni în Rac), tot se află în aspect tensionat cu planeta Neptun, așa cum se pregătește să fie și Soarele. Din toată această configurație reiese că vom avea parte de multă confuzie, iluzii și haos. Jucătorii vor putea da vina pe emoțiile puternice. Am putea spune că echipa cu mentalul cel mai puternic, răbdare și cu simț strategic va avea mult de câștigat.”, a spus Daniela Simulescu, pentru DCSport.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: UEFA Euro 2024
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel