UEFA Euro 2024 Se schimbă data de disputare a meciurilor tricolorilor, înainte de EURO 2024. Când urmează să joace naționala României

Data publicării:
Foto DC Sport
Foto DC Sport

Federația Română de Fotbal anunță schimbarea programului în cazul meciurilor disputate de naționala României, înaintea EURO 2024. Oficialii susțin că au devansat cu o zi partida în care tricolorii vor întâlni echipa Liechtensteinului. România – Liechtenstein, programată inițial pe 8 iunie, are loc pe 7 iunie

Oficialii FRF au discutat împreună cu reprezentanții Federației de Fotbal din Liechtenstein, astfel luând decizia ca meciul dintre cele două selecționate să fie devansat pentru o zi. Așadar, în locul datei de 8 iunie, naționala României va întâlni Liechtensteinul cu o zi înainte, pe 7 iunie.

Programul tricolorilor înainte de plecarea în competiția din Germania:

- 4 iunie: România – Bulgaria

- 7 iunie: România – Liechtenstein

Ambele partide vor avea loc pe stadionul Steaua din București. Orele de disputare vor fi stabilite ulterior, împreună cu deținătorii de drepturi.

Locul de pregătire al tricolorilor pe durata EURO 2024 - orașul Würzburg

Baza de pregătire de la Würzburg, din orașul aflat la 115 kilometri de Frankfurt, 270 de kilometri de Munich și 300 kilometri de Koln, va fi locul unde tricolorii se vor pregăti pe durata Campionatului European desfășurat în vara acestui an, în Germania. 

Un criteriu important în alegerea unei locații convenabile a fost modalitatea de transport disponibilă pentru deplasarea în orașele unde se vor juca partidele. Gara din Würzburg are linie de tren rapid directă către toate cele trei orașe unde tricolorii vor evolua. Aceasta, totodată, se află la 4 kilometri de hotel, scrie FRF.

România joacă împotriva Ucrainei la Munchen, pe 17 iunie, de la ora 16:00. De asemenea, naționala României întâlnește Belgia la Koln, pe 22 iunie, meci programat de la ora 22:00, pe când partida împotriva Slovaciei are loc pe 26 iunie, la Frankfurt, de la ora 19:00.

Meciurile din grupa E:

- 17 iunie: România – Ucraina (Munchen, ora 16:00)

- 17 iunie: Belgia – Slovacia (Frankfurt, 19:00)

- 21 iunie: Slovacia – Ucraina (Dusseldorf, 16:00)

- 22 iunie: Belgia – România (Koln, 22:00)

- 26 iunie: Slovacia – România (Frankfurt, 19:00)

- 26 iunie: Ucraina – Belgia (Stuttgart, 19:00)

Se califică în faza optimilor de finală primele două clasate din fiecare grupă, plus cele mai bune 4 locuri trei din toate cele 6 grupe EURO 2024.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: UEFA Euro 2024
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel