Turnee WTA Simona Halep confirmă! Sportiva merge la Paris, după primirea unui wild-card

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Campioana română care a revenit pe teren în luna martie, după suspendarea de dopaj, se pregătește intens pentru a debuta în sezonul de zgură de anul acesta. Se pare că Halep a acceptat invitația specială a organizatorilor turneului WTA 125 Clarins Trophy și va evolua în perioada 13-19 mai.



Simona Halep a confirmat - joacă la Trophée Clarins

Jurnaliștii de la Tennis Actu scriau, în urmă cu o săptămână, că tenismena română a primit o invitație specială pe tabloul principal de la Clarins Trophy, o competiție WTA 125. „Simona Halep, care încă nu știe dacă va juca la Roland Garros, a primit un wild-card pentru Trophée Clarins”.

Se pare că Simona a acceptat wild-card-ul oferit de către organizatorii turneului de la Paris, care va avea loc în perioada 13-19 mai, la Lagardère Paris Racing. Aceasta și-a confirmat prezența la turneu printr-o postare pe contul său de Instagram, în care poartă o bluză cu inscripția „Paris”, ținând în mână un geamantan.

„Și din nou - Paris”, a fost mesajul transmis de Simo.

Mai multe jucătoare din TOP 50 sunt așteptate la competiția din capitala Franței, printre care Emma Navarro (22 WTA), Katie Boulter (28 WTA), Sloane Stephens (35 WTA), Leylah Fernandez (34 WTA), Yue Yuan (38 WTA), Katerina Siniakova (36 WTA), Clara Burel (45 WTA) și Diane Parry (50 WTA).

Alte două românce, la turneul WTA 125

Pe lista anunțată de site-ul oficial al competiției se află și alte două românce, Ana Bogdan (63 WTA) și Jaqueline Cristian (68 WTA). Cele două tenismene joacă în această săptămână la Roma, unde se desfășoară o competiție de categorie Masters 1000. Bogdan a trecut de Leylah Fernandez în primul tur, scor 6-4 6-1, pe când Cristian beneficiază de accederea pe tabloul principal al turneului în urma unei retrageri, având statutul de lucky loser.

Jaqueline Cristian se va duela cu Elina Avanesyan (72 WTA), meci programat joi, începând cu ora 16:45, pe când Ana Bogdan o va întâlni pe Marketa Vondrousova (6 WTA), tot joi, după ora 18:15.

După revenirea în circuitul de tenis feminin, Simona Halep a primit mai multe wild-card-uri de la organizatorii a diferitelor turnee, ea revenind prima dată la Miami Open, competiție WTA Masters 1000. Aceasta a fost învinsă de spaniola Paula Badosa, în trei seturi, scor 6-1 4-6 3-6.

Celelalte turnee la care românca a mai primit invitații pe tabloul principal sunt competiția portugheză WTA 125 Oeiras Ladies Open și Masters-ul de la Madrid, doar că aceasta s-a retras din ambele turnee, afirmând că mai are nevoie de timp pentru a se remonta din punct de vedere fizic.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Turnee WTA




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel