UEFA Euro 2024 Sondaj DCSport. Tricolorul care a impresionat cel mai mult la EURO 2024. Distanţă mare între primul şi al doilea loc

Data publicării:
Sursa: Agerpres
EXCLUSIV
Sursa: Agerpres

Cititorii DCSport au votat tricolorul care a impresionat cel mai mult la EURO2024, în cele trei partide disputate de România până acum. România s-a calificat în optimile EURO 2024, unde va întâlni Olanda, marţi, 2 iulie, de la ora 19:00, la Munchen. În grupe, tricolorii au învins Ucraina, scor 3-0, au remizat cu Slovacia, scor 1-1, şi au pierdut cu Belgia, scor 2-0. 

Cititorii DCSport au spus că Florin Niţă este tricolorul care a impresionat cel mai mult la EURO 2024, în faza grupelor. În sondajul publicat pe site-ul nostru, 46,9% dintre cititori l-au votat pe portarul naţionalei. 

Pe locul al doilea, la mare distanţă, se află fundaşul dreapta Andrei Raţiu, care a obţinut 26,5%. Al treilea în top este Radu Drăguşin, fundaşul lui Tottenham, 8,2%, urmat de Nicolae Stanciu, marcatorul unuia dintre cele mai frumoase goluri de la EURO 2024, 5,4%. 

Dennis Man, autorul a două pase decisive la EURO 2024, are 4,1% dintre voturi. 

Florin Niţă, pregătit de loviturile de departajare la România - Olanda

Florin Niţă, portarul titular al naţionalei României la EURO 2024, spune că s-a pregătit şi pentru eventuale lovituri de departajare în meciul din optimile de finală cu Olanda. 

"Ca şi celelalte meciuri, acesta este destul de greu. Dar, dacă vom respecta ce ni se transmite de la mister, vom fi conectaţi şi vom lua deciziile bune, sper să rămânem uniţi şi îmi doresc să reuşim să facem o surpriză. Eu încerc să mă bucur de fiecare moment, fiecare clipă petrecută aici alături de această echipă, această familie. Sunt foarte fericit că în aceste zile, împreună cu echipa aceasta minunată, am scris istorie. Dar ne dorim să nu ne oprim aici şi sper ca după acest meci să fie o bucurie mult mai mare decât până acum. 

Pentru mine, echipa naţională este vârful carierei. Înseamnă enorm de mult, sunt foarte fericit aici. 

Trebuie să fim ca un zid galben, să fim uniţi. Dacă vom fi aşa, vom reuşi", a declarat Florin Niţă la conferinţa de presă. 

"Pregătit sunt tot timpul (n.r. pentru penalty-uri), dar cu siguranţă îmi doresc să nu ajungem acolo. Am încredere în echipă şi nu aş vrea să ajungem acolo. Îmi doresc să câştigăm, să tranşăm meciul în cele 90 de minute. Au o echipă destul de bună, cu jucători în Anglia, Spania, Germania. Sunt o forţă pe care nu cred că putem să o egalăm. Dar prin unitatea şi determinarea pe care trebuie să o avem, cred că o să compensăm", mai spus Florin Niţă. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: UEFA Euro 2024
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel