Turnee WTA Sorana Cîrstea, învinsă la Roma. Meciul a fost întrerupt de protestatari

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Sorana Cîrstea părăseşte turneul WTA Roma în faza optimilor de finală. Românca a fost învinsă de Madison Keys, într-un meci întrerupt de protestatari. Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea a fost învinsă de americanca Madison Keys cu 6-2, 6-1, luni, în optimile de finală ale turneului WTA 1.000 de la Roma, dotat cu premii totale de 4.791.105 euro, la capătul unui meci perturbat de protestatari.

La scorul de 3-1 pentru Keys în setul secund şi 0-15 pe serviciul româncei, doi tineri au pătruns pe unul din principalele terenuri de la Foro Italico, Pietrangeli, surprinzând forţele de ordine.

Cu veste portocalii, cei doi tineri au vărsat o substanţă lichidă şi confetti pe zgura, înainte de a fi evacuaţi de forţele de ordine. Meciul a fost întrerupt circa un sfert de oră din cauza acestui incident.

Sorana Cîrstea (34 ani, 32 WTA), cap de serie numărul 28, s-a înclinat după exact o oră de joc.

Cîrstea a câştigat primele sale două confruntări cu Keys (29 ani, 16 WTA), în 2019, la Madrid, în primul tur, cu 3-6, 6-4, 6-1, şi în 2023, în turul al doilea la Indian Wells, după ce americanca a abandonat la scorul de 6-1, acesta fiind primul succes al americancei în meciurile directe.

Sorana Cîrstea s-a ales cu un cec de 52.480 de euro şi 120 de puncte WTA, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Turnee WTA
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel