UEFA Euro 2024 Stanciu şi Drăguşin, în echipa ideală a primei etape de la EURO 2024, conform L'Equipe

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Cotidianul francez L'Equipe i-a inclus pe Radu Drăguşin şi Nicolae Stanciu în echipa ideală a primei etape din faza grupelor la EURO 2024, după victoria României contra Ucrainei, scor 3-0. Nicolae Stanciu a deschis scorul cu un şut la vinclu, de la 20 de metri, în timp ce Radu Drăguşin a avut o evoluţie solidă şi a fost de netrecut de către atacanţii Ucrainei.

"O altă senzație a primei etape a fost Radu Drăgușin (nota 7), care și-a confirmat statutul de cel mai bun jucător român la nivel înalt. Apărătorul lui Tottenham a făcut față atacurilor adversarilor, având un procentaj de 100% al duelurilor câștigate. Într-o echipă cu posesie foarte mică, a fost liderul apărării și le-a permis coechipierilor să atace", a fost descrierea pentru fundașul central.

"Nicolae Stanciu (nota 8) a înscris unul dintre cele mai frumoase goluri din această etapă, în victoria României cu Ucraina. Jucătorul de 31 de ani a prins un șut puternic, cu o viteză de 116 km/h, care a dat tonul pentru restul patidei", a fost descrierea căpitanului României.

Cum arată echipa ideală, în viziunea L'Equipe: Dubravka - Muldur, Drăgușin, Dias, Ake - Ruiz, Barella - Guler, Stacniu, Musiala - Havertz

Citeşte şi Primul XI al României cu Ucraina, cerut în teren şi cu Belgia şi cu Slovacia. "Nicio schimbare poate fi dovada maturităţii"

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: UEFA Euro 2024
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?