UEFA Euro 2024 Suporterii tricolorilor şi-au spus părerea. Câte puncte face România la EURO 2024 / VIDEO

Data publicării:
Sursa: Agerpres
EXCLUSIV
Sursa: Agerpres

România s-a calificat la EURO 2024 după ce a câştigat grupa din preliminarii, din care au mai făcut parte Elveţia şi Israel. 



Tricolorii au fost neînvinşi în preliminarii şi au avut o apărare excelentă, primind doar 5 goluri în 10 partide. România a câştigat grupa, cu 22 de puncte, după ce în ultimele 2 partide a învins Israel, scor 2-1, şi Elveţia, scor 1-0. 

La EURO 2024, tricolorii au fost repartizaţi în grupa E, alături de Belgia, Slovacia şi Ucraina. Astfel, acum rămâne o singură întrebare: câte puncte va face România la turneul final? 

Am pus această întrebare în Bucureşti, pe stradă. iată ce ne-au spus românii. 

"Cred că va face 2 puncte. E o echipă tânără, în proces de formare. Mai trebuie experienţă. Dar mingea e rotundă, se poate întâmpla orice", a spus un bărbat. 

"Eu sper că vom fi pe locul 2, măcar. Aş spune 7 puncte. Mi se pare ok grupa, avem şanse. Nu ştiu cu Belgia dacă reuşim ceva, dar sperăm. Iar Ucraina e o necunoscută, cel puţin pentru mine. S-ar putea să fie mai buni decât noi", a spus şi o suporteră a tricolorilor. 

"În grupă cred că vom face 6 puncte. Pentru că va câştiga două meciuri naţionala. E cea mai echilibrată naţională a noastră din ultimul timp. Deşi nu toţi sunt în formă la momentul actual. Poate până atunci se mai schimbă lucrurile. Poate vor da dovadă de ambiţie, poate această generaţie vrea să demonstreze ceva. Le doresc succes, îi urmăresc cu plăcere", a spus un alt bărbat. 

"Cred că 4 puncte vom reuşi. Pentru că grupa e grea, iar când noi dăm de greu nu ştim să ne mobilizăm. E părerea mea, dar s-ar putea să mă înşel. Şi m-aş bucura dacă m-aş înşela. Altă echipă nu avem deocamdată. E echipa noastră, trebuie să mergem cu ea înainte, şi la bine şi la rău. Dacă ieşim din grupă, va fi un rezultat satisfăcător", a spus un alt suporter. 

Există, însă, şi fani mai optimişti. 

"Cred că vom face 9 puncte, pentru că e echipa mai bună. Faţă de cum era înainte", a declarat un tânăr. 

La polul opus, există şi suporteri care cred că România va face "2 puncte. Pentru că nu are forţa să învingă Belgia, şi celelalte 2 partide cu Slovacia şi Ucraina pot fi egaluri. Suntem cam la nivelul lor". 

"Cred că vom face un singur punct, un egal cu Slovacia. E singura echipă mai accesibilă la nivelul lotului, şi cred că vom pierde cu Ucraina şi Belgia. Echipa noastră nu e consistentă, dar e promiţătoare", a concluzionat un alt suporter al tricolorilor. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: UEFA Euro 2024




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel