UEFA Euro 2024 UEFA ia în calcul să lărgească loturile pentru EURO 2024

Data publicării:
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Ronald Koeman, selecţionerul Olandei, a criticat UEFA pentru decizia ca la EURO 2024 loturile naţionalelor să nu aibă mai mult de 23 de jucători. Acum, însă, decizia ar putea fi schimbată. 



"Este foarte ciudat să nu alegi dintre 26 de jucători. Este absurd să se revină la 23. Colegul meu are aceeaşi părere", a spus tehnicianul olandez, referindu-se aparent la selecţionerul Germaniei, Julian Nagelsmann. "Trebuie să te confrunţi mai mult cu accidentările în aceste zile. Este vorba despre suprasolicitarea capacităţilor jucătorilor", a adăugat selecţionerul naţionalei Oranje.

Koeman a sugerat că Federaţia olandeză de fotbal (KNVB) ar putea aborda UEFA pe această temă şi speră, totodată, în sprijinul altor naţiuni.

"Dacă mai multe ţări fac asta împreună, atunci cred că UEFA va trebui să asculte", a subliniat el.

UEFA a anunțat, însă, că situația se poate schimba.

”Am luat la cunoștință comentariile făcute de unii selecționeri despre numărul jucătorilor din loturile pentru EURO 2024.

Un workshop cu echipele participante va avea loc pe 8 aprilie și, cu această ocazie, UEFA va asculta viziunea antrenorilor. Orice idee în această privință va fi luată în considerare și analizată”, a anunțat UEFA, potrivit Reuters.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: UEFA Euro 2024




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel