UEFA Euro 2024 Valeriu Iftime e mândru. Trei jucători lansaţi de FC Botoşani, piese de bază în naţională

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime, finanţatorul FC Botoşani, a văzut de pe stadion victoria României cu Ucraina la EURO 2024, scor 3-0, şi are motive de mândrie. Victoria cu Ucraina este doar a doua din istoria naţionalei la Campionatul European. Prima a fost în 2000, contra Angliei, scor 3-2. 

"Primul succes la Campionatul European după 24 de ani!

Astăzi, pe Allianz Arena, România a demonstrat un lucru de care m-am convins și eu mai ales în ultima perioadă. Cu ambiție, determinare și disciplină, totul devine posibil!

Am asistat la un meci incredibil, care m-a lăsat fără voce de fericire, și mă bucur că am avut șansa să îi susțin pe băieți, printre care și trei jucători lansați de FC Botoșani, Andrei Burcă, Bogdan Racovițan și Olimpiu Moruțan, momentan accidentat, dar care a contribuit din plin la calificarea echipei la turneul final.

Bravo, echipă! Ați scris istorie și ne-ați amintit că avem cu ce ne mândri!", a scris Valeriu Iftime pe Facebook. 

Burcă, fericit că România nu a primit gol 

"Mă bucur că am reuşit să ţinem poarta intactă, că am făcut un joc defensiv foarte bun, un joc tactic foarte bun. Tot ce am pregătit cu Mister am realizat, suntem foarte fericiţi, dar avem în continuare de muncit şi trebuie să ne demonstrăm în primul rând nouă mai multe lucruri. Pentru că această victorie ne obligă să ridicăm ştacheta", a declarat Burcă la finalul partidei.

România va mai juca contra Belgiei şi Slovaciei în faza grupelor. Cu un punct în următoarele două meciuri, România se califică în faza optimilor de finală. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: UEFA Euro 2024
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel