Superliga Romaniei Valeriu Iftime l-a făcut "criminal" pe Darius Olaru, după eliminarea din meciul FCSB - FC Botoşani

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Darius Olaru a văzut direct cartonaşul roşu la meciul dintre FCSB şi FC Botoşani, de pe Arena Naţională. Mijlocaşul FCSB-ului a avut o intrare dură, cu ambele picioare înainte, pe finalul meciului, când scorul era deja 3-1 pentru roş-albaştri. Valeriu Iftime, finanţatorul botoşănenilor, a reacţionat dur la adresa golgheterului campionatului. 



Valeriu Iftime a comentat ambele cartonaşe roşii primite de FCSB şi spune că sunt meritate. Doar că reacţia la adresa lui Darius Olaru a fost dură, dat fiind că putea să îl accidenteze grav pe jucătorul celor de la FC Botoşani. 

"Primul a fost roșu. Chiar dacă nu e cel mai evident roșu. Copilul ăla a sărit ca la gimnastică aerobică. A dat pe lângă minge și l-a lovit pe ăsta al nostru, care se ducea să dea gol (n.r. faultul lui Nana Antwi).

Olaru e criminal! Dacă îl prindea cu piciorul în pământ îl nenorocea. Nu înțeleg de ce fac gesturile astea. Din spate cred că le vin. Sunt prea înfumurați. Ultra talentați, dar înfumurați. Nu fac față decât la FCSB. Afară sunt morți. Ăștia nu știu cum să muncească, să își dea inima pentru fotbalul ăsta.

La fiecare atingere țipă de te sperii tu din tribună. Pentru că sunt învățați să n-aibă agresivitate asupra lor. Treci pe lângă ei și trebuie să ridici mâinile un sus. E păcat", a declarat Valeriu Iftime.

Avertisment pentru cluburile care merg în cupele europene. "Suntem zero"

Valeriu Iftime a punctat că astfel de atitudini sunt cele care nu le permit cluburilor româneşti să facă performanţă în cupele europene. 

"D-asta în Europa suntem zero. Zero e FCSB! Niște nordici îi mănâncă. Cu un arbitru sănătos și cu o echipă nordică, ei nu ies din careu. Că nu joacă fotbal. Joacă, dar când sunt luați un pic la întrebăr, un pic mai fizic, cedează. Nu ai cum să-i calci.

Nu ați văzut ce a făcut Kaprof? Al doilea a fost ok dat, primul a fost dat aiurea. A fost greșeala lui Kaprof al doilea. Ăla (n.r. – Coman) zici că cine știe ce i-a făcut. S-a tăvălit vreo 15 minute pe jos. Nu sunt doctor, mă uit și eu la fotbal, dar când vezi circul ăsta și să fii la FCSB? Mi-ar fi rușine”, a declarat Valeriu Iftime, potrivit Fanatik.

FCSB s-a impus cu 3-2, într-un meci cu trei cartonaşe roşii. Bogdan Andone, antrenorul botoşănenilor, a declarat că la pauză a vrut să facă cinci schimbări, pentru că jucătorii fuseseră avertizaţi de arbitru că vor fi eliminaţi. 

"Și dacă voiam, tot nu puteam să șutăm spre poartă. Am avut 25 de cartonașe galbene... Au venit jucătorii la pauză și mi-au spus să îi scot pentru că o să le dea roșu. Voiam să fac 5 schimbări la pauză, erau avertizați jucători. Știam că inevitabilul se va produce mai devreme sau mai târziu. Asta a fost tenta din minutul 10, de la cartonașul roșu primit de FCSB.

Orice contact se pedepsea cu cartonașul galben. Cădeau în fața mea, fără să îi atingem. FCSB e pe primul loc, merită. Îi felicit și multă baftă. Întrebați-i pe băieți ce s-a întâmplat pe teren și o să vă spună”, a mai spus antrenorul botoşănenilor. 

CITEŞTE ŞI Bogdan Andone s-a luat de jucătorii lui FC Botoşani după meciul cu FCSB. "Nu ştiu ce antrenor va putea să facă ceva cu ei"

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?